Érdemes Jehovai Tanuival s egyházával jobban foglalkozni?
Figyelt kérdés
Egy ideje járnak a lakásunkra,mindig hagynak nálunk ujságokat,elég jó dolgokat mesélnek hogy ők bibliakutatók.Mondtam én Katolikus vagyok mondták hogy sok hamis vallás van ők pont jókor jöttek akkor mert a végidőket éljük.Párszor voltak nálunk kedves emberek, ketten szoktak kijönni.Azt mondják hogy ők a világban mindenhol jelen vannak ők hirdetik az igazi királyságot. Azt mondják hogy ők Isten földi képviselői,ezt nem értettem,mindegy.Érdemes jobban belefolynom? mondjuk érdekelt mindig is a vallás.Valakinek van erről valami infója?2020. júl. 29. 14:00
101/158 anonim válasza:
#100 Amit mások mondtak róla.
102/158 A kérdező kommentje:
#101 Amit mások mondtak róla.
IS! És a leinformálás után,helyesbitek!
2020. júl. 30. 10:06
103/158 anonim válasza:
#102 Jézussal sem akartál volna találkozni akkor, ott is volt 99% negatív komment, főleg a kivégzése előtt.
104/158 anonim válasza:
#93 1. Sehol nem mondtad, hogy a mostról kell szólnia.
2. Nekünk még olyan helyre is veszélyes lehet bemenni ahova nektek nem.
Arról nem beszélve, hogy minden gonosz cselekedetére az egyházatoknak az a védelmi reakció, hogy régen történt. Ha a jelenben akkor meg mindenki hazudik.
105/158 A kérdező kommentje:
---#102 Jézussal sem akartál volna találkozni akkor, ott is volt 99% negatív komment, főleg a kivégzése előtt.---
Ismétlem! Nem komment dönt,a teologiai tanitás ami lebontva annyit jelent hogy a bibliával ami mindennek az alapja tulsok köze nincs a jt.tenoknak.Ne egyet hajts,a kommentek csak arra sarkaltak hogy a teologiai tanitásnak utána nézzek.
2020. júl. 30. 10:45
106/158 A kérdező kommentje:
104. Nem értem hogy aki oda került idővel miért nem látja be hogy a biblia alapján egy hamis vallásban van,és miért nem lép ki? Ez olyan mint a strucc politika,egy óra alatt utána lehet nézzni hogy kik,mik,ők és kivel vannak.
2020. júl. 30. 10:48
107/158 anonim válasza:
#106 Ha szántál volna időt rá, hogy ők is kifejtsék talán megértenéd. Mi a Biblia alapján pont, hogy az ellenkezőjét látjuk, ennyi. Mi is kérdezhetnénk tőletek, hogy miért jártok xy egyházhoz mikor olyat tanít ami szembe megy a Bibliával. Meggyőződés kérdése. Nem véletlen keresztelkednek sok hónapnyi vagy évnyi tanulmányozás után. Határozott álláspontjuk van arról amiben hisznek és miért hiszik azt.
108/158 A kérdező kommentje:
107 Én ugy vettem pedig észre hogy nem egyetemleges hanem zavaros a tanuk,egyik ezt vallja egy másik pont az ellenkezőjét. mindegy.
2020. júl. 30. 11:06
109/158 anonim válasza:
#107 Az már legyen a te dolgod. Mindenki azt mond amit akar, hogy a valósághoz mennyi köze van az már más kérdés.
110/158 anonim válasza:
Mindenesetre arra jó volt ez a kérdés, hogy a gyűlölködők kiéljék magukat. Minuszolásban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!