Érdemes Jehovai Tanuival s egyházával jobban foglalkozni?
Gyűlölködők...
"Milyen érdekes, ugye? A széles úton nyugodtan járj, a keskenyen véletlen se!"
Ezt volt az első hozzászólásod, melyben egyből ilyen ocsmány módon minősítettél másokat. Hiszen tudjuk, hogy a széles út a kárhozatba visz. Akkor ki is a gyűlölködő?
2020. júl. 30. 11:22
#111 Ahham ti meg mivel si indítottatok? Szektások, tévtanítok stb. Ez személyes sértés, amit én írtma ki az nem. Az figyelemfelhívás. Uganis elég furcsa lenne, ha az a kb, 2 milliárd ember mind azon járna bármit is tesz, de pont azok akik aktívak nem. Azt is ti kezdtétek, csak őket ne! Alapból gyanúsnak kéne lennie egy ilyen világban, mint amiben élünk. Napok óta osztotok meg mindenféle kérdést velünk kapcsolatban ami semmi másra nemjó csak, hogy kiéljétek a szektázás mániátokat, meg az egyéb gúnyolódásaitokat. Az bezzeg ocsmány amit mi írunk ki vagy válaszolunk hiába semleges és nem célzott be konkrétan senkit.
2020. júl. 30. 11:30
"Az figyelemfelhívás."
Pont olyan figyelemfelhívás, mint az, hogy rámutattak, tévtanítók és hamis próféták által alapított szekta. Utóbbi egész biztos, hogy igaz, mert Russel egyik jóslata se vált be. Tehát hamisan prófétált.
"Napok óta osztotok meg mindenféle kérdést velünk kapcsolatban"Én úgy látom, hogy ez oda-vissza megy, ha gondolod, linkelhetek is pár kérdést, ahol pedig pont a katolikusok a célpont.
Egyébként én pl nem nagyon írok ki kérdéseket.
2020. júl. 30. 11:38
Kedves Kérdező! Jehova Tanúit jobban megismerheted a jw.org honlapjukon található információkból. Ne lepődj meg, hogy a népítélet szerint nem kellene meghallgatnod, hiszen Jézusról azt mondták az emberek ő idejében, hogy falánk, nagyevő, a bűnösök barátja. (Máté 11:19) Az első századi keresztény egyházról pedig azt olvassuk, hogy mindenütt ellene beszéltek. (Csel. 28:22) Az igazság nem feltétlen népszerű.
2020. júl. 30. 11:39
115/158 A kérdező kommentje:
Mindig ez a gyülölködők! Aki nem ismeri el a jehovista tanokat az már gyülölködő. Szükült nézet.
116/158 A kérdező kommentje:
összintén megmondom nekem sem szimpatikus a Jehovás gyülekezet.
117/158 A kérdező kommentje:
arra jó volt ez a kérdés hogy a tanulságot levonjam belőle,de ettől függetlenül a neten is informálodtam és hasonló dolgokat olvasta,meg hogy az alapitó egy hamis próféta volt már magáért beszél,állitólag jövendőlgetett és semmi nem jött be neki,hamis proféta volt,egy ilyen ember által alapitott vallás szekta bármi nem lehet egészséges csak beteges,ez az én véleményem.
118/158 A kérdező kommentje:
ui,nekem csak az az érdekes hogy mégis miért vannak ennek a vallásnak a soraiban emberek,fura.
#115 Ebből már tényleg nyilvánvalóvá vált, hogy eddig sem érdekelt és a gunyolódokkal voltál. Látszik ez a jehovistázásból is. :)
#113 Még a jóslatot sem tudjátok megfelelően értelmezni, a prófécia értelemzése, meg, hogy kiáll valaki és hasracsapás szerűen kimond valamit az két kkülön dolog. Bizonyítékot pedig senki nem mutatott fel arról a rengeteg évszámról, hogy így lett volna. A katolikus egyház meg kb. ezer évvel ezelőttre hirdette a világvégét, persze tudjuk az régen volt, nem számít.
2020. júl. 30. 11:46
#118 Mert van akiket még érdekel az igazság. Nem mások véleménye alapján ítélnek el valamit/valakiket.
2020. júl. 30. 11:48
Kapcsolódó kérdések: