Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Jehova tanúi valamint Hitgyüli...

Jehova tanúi valamint Hitgyüli tagok közreműködését szeretnénk?

Figyelt kérdés
gyülekezetek címét szeretnénk megtudni,néhány barátommal együtt el szeretnénk menni hirdetni az életfilozófiánkat,hitünket az ott lévő kedves híveknek,Jehova tanúinak.
2010. júl. 22. 16:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/82 anonim ***** válasza:
31%
Én muszlim vagyok. Mi szívesen várunk titeket egy baráti beszélgetésre a mecsetünkben. Ha érdekel egyeztethetünk.
2010. júl. 25. 14:14
 22/82 A kérdező kommentje:
köszönöm kedvességed,minket csak Jehova tanúi és Hitgyülisek érdekelnek.
2010. júl. 26. 09:29
 23/82 anonim ***** válasza:
69%
nem tudom mi lehet a bajod, csak azt tudom hogy amit te elkepzelsz az epp nm fog mukodni. Jehova Tanui szervezett modon vegzik munkajukat, te pedig olyan vagy mint akinek nem tiszta a gondolkodasa, latszik a valaszaidbol is. A TAnuk az osszejovetelt nem azert tartjak hogy oda barki bemegy es elkezd eloadasokat tartani az eletfilozofiajarol, hanem ha barki oda bemegy azertt megy mert szeretne tiszteletteljes hallgatokent odafigyelni a a programreszekre, ami jol es elore meg van szervezve. nem kell neked a Tanukhoz menned, majd ok felkeresnek teged, cimeket meg ne kerj, ertelmetlen, nem adhat neked csak ugy senki cimeket a neten....
2010. júl. 28. 09:47
 24/82 A kérdező kommentje:

hm...nem tiszta a gondolkodásom...

felnőtt embereket megállítani az utcán,becsöngetni hozzájuk vasárnaponként,és agymosottként megpróbálni kimosni az ő agyukat is,megmondani nekik,hogy helyesen élik-e az életüket,szereti-e az Isten őket vagy nem,megtéríteni őket azért mert szerintetek nem élik helyesen az életüket pusztán azért mert az nem egyezik a ti nézeteitekkel,ez valóban tiszta,felnőtt,érett,toleráns gondolkodásmódra vall.

tévedés,hogy a vallásosokkal pusztán az a baj,hogy képviselik a vallásukat,a lényeg a HOGYAN-ban van.

ha nem csöngetnétek be az emberekhez,hanem egyszerűen csak hagynátok,hogy akit érdekel a dolog az felkeresse a gyülekezeteteket,akkor nem utálnának titeket ennyien,mert ők is tiszteletet mutatnának irántatok.de mindezt nem fogjátok megtenni,ezért továbbra is sokat fognak benneteket utálni.és ezt a "tiszta" gondolkodásotoknak köszönhetitek.

rendben van,ha nem kapok címeket akkor nem kapok,nem erőszak.

2010. júl. 28. 10:37
 25/82 anonim ***** válasza:

Ott a pont.

Vallásszabadság van nem?

Akkor meg ne tukmáljanak, ha érdekel akkor utána járok.

2010. júl. 28. 11:30
 26/82 anonim ***** válasza:
40%

A kérdező kommentje:

De miért?

Mi terroristák vagyunk, és gonoszak. Kövezünk, meg csonkolunk! xD...Nekünk nem jár abból az életfilozófiából?

2010. júl. 28. 15:31
 27/82 anonim ***** válasza:
27%

Látod kedves a kérdező, a muszlim felebarátunkat (is) felbosszantottad! Engem ugyan nem, mert ezt a reagálást is természetesnek tartom, erre a világra jellemző.

Azt szeretném megkérdezni a kérdezőtől és másoktól, hogy elfogadnák-e ha megtiltanák nekik, hogy elmondhassák másoknak a véleményüket a világról?

Félrebeszélni most nem kell, az teljesen mindegy milyen keretek között, csak arról van szó, hogy ha szelíden és minden kényszerítés nélkül meg akarnátok a gondolataitokat osztani másokkal, és ezt nem engednék nektek meg, hogy érintene a kérdés?!

2010. júl. 28. 15:53
 28/82 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

De legalább itt elmondhatnád, hogy mi az életfilozófiátok? De most komolyan. Engem is érdekel.

2010. júl. 28. 19:16
 29/82 anonim ***** válasza:
10%
az hogy gyulolik a Tanukat meg lett jovendolve a Bibliaban, nem uj keletu dolog
2010. júl. 28. 20:09
 30/82 anonim ***** válasza:
0%
A hitesek gyűlölik a tanukat? Jól értem?
2010. júl. 28. 22:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!