Jehova Tanúi! Miért nem az Atyának, a Fiúnak és a Szentléleknek nevében keresztelitek meg a hívőket, ahogyan Jézus parancsolta?
"Elmenvén azért, tegyetek tanítványokká minden népeket, megkeresztelvén őket az Atyának, a Fiúnak és a Szentléleknek nevében. Tanítván őket, hogy megtartsák mindazt, amit én parancsoltam néktek..." Mt 28:19-20
Ki jogosította fel a vezetőiteket arra, hogy megváltoztassák Jézus parancsolatát?
Ti Jézusnak, Jehovának és a Szervezetetek nevében keresztelitek a hívőket!!!
Úgy "tartjátok meg mindazt, amit Jézus parancsolt", hogy megváltoztatjátok az Ő beszédét?
01:17 és 03:00
Ez csak egy kérdés volt!
Meglehet üldozési mániában szenvedtek..
Re: ma 07:36
Például innen veszem, de már más forrásból is hallottam már ezt:
http://www.youtube.com/watch?v=sxmv85wJGBc
Valaki többek között ezért hagyta ott őket:
http://www.youtube.com/watch?v=hlea4pCYKkI
(mindkettő angol nyelvű)
Miért, egy ex-Jehova Tanú nem biztos forrás? Őt emiatt közösítették ki, mert szóvá merte tenni ezt a kérdést a Vezető Testületüknél.
Egy másik forrás szerint 1987-ig még az Atyának, a Fiúnak és a Szentléleknek nevében keresztelték a hívőket, de ezt megváltoztatták. Azóta - Jézus parancsát semmibe véve - a Szentlélek helyett a szellem által vezetett szervezetük szerepel.
Nem kedves kérdező, nem egy ex-tag a biztos forrás az igazság kiderítéséhez, hanem az eredeti forrás alapos és őszinte tanulmányozása!
Tudod, mint amikor egy sereg hamis pénz kerül forgalomba és nem a hamisakat hasonlítgatják össze egymással találomra, hanem előveszik az eredetit és az alapján már egyszerűen meg lehet állapítani, hogy melyik a hamis.
Itt az eredeti a Biblia hiteles szava. Ha az exekre hallgatsz, akkor ez olyan, mintha az eredeti figyelembevétele helyett a hamis pénzeket hasonlítanád össze egymással és azt várnád, hogy ezekből megállapíthasd, melyik és milyen az igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!