Jehova tanúi valamint Hitgyüli tagok közreműködését szeretnénk?
sajnos a kérdést csak a fenti formában tudtam megfogalmazni mert így engedte a szűrő.akkor ugy írom,hogy gyülekezet címeket kérek e célból.
segítetek?
Miért gondolod hogy bemehetnél hirdetni az "élet filozófiádat" szerinted ilyen célból be engednének?
Nem hiszem hogy csak úgy bemehetnél és szólhatnád a te "filozófiád ". Mindkét egyháznak megvannak már az elveik, te saját vallást alapítottál vagy milyen felekezethez tartozol?
17:42 jól látja a helyzetet.
abból gondolom,hogy a szeretet amit ők hirdetnek egy kölcsönös dolog tehát úgy érzem ha én beengedtem őket,akkor ők is beengedhetnek engem.
szeretném viszonozni én is valamivel a fáradozásaikat,ne csak ők keressenek engem,hanem én is őket,ez így korrekt.
Elviszed a lakásukba is? Nem a gyülekezetben kell előadni a saját filozófiádat, hanem vidd el hozzájuk, mint ők! Ők sem a te egyházad templomában hirdetik az igét.
Biztos lehetsz benne, hogy senki sem reagálna Jehova Tanúi közül úgy az ilyen megnyilvánulásokra, mint egyesek.
Ne aggódj, Jehova Tanúi többsége nagyon is nyitott szívvel tanulmányozta át a Bibliát, mikor megismerte a Tanúkat!
Rájuk többségében sokkal inkább jellemző a kritikus szellem, mint a legtöbb más egyházba tartozókra.
A te kedves és nyájas intelmeidtől, valamint a másik kérdésben feldobott 31 provokatív kérdésedtől még egy erős Tanú sem fog hasra esni. Azok a kérdések is jól bizonyítják az összeállítója járatlanságát a témában.
Nem is beszélve arról, hogy ez itt off téma, neked nem tűnt fel? Vagy a provokáció mindenek előtt, bárhol, bármikor?
Nyugi, a JT tagjai "kiképzésen" mennek keresztül. Töviről hegyére megismerik a Bibliájukat (saját fordításuk van).
Meg arra is kiképzik a Tagokat,hogy bármilyen kérdésre válaszolni tudjanak.
Ez a baj,hogy saját gondolatuk ezáltal nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!