Ez nem napi jehovista kérdés, hanem más: ezt hogyan kell értelmezni?
A Biblia ezt írja: Az Úr ajándéka a gyermek, az anyaméh gyümölcse jutalom.
Egy tanú szerint:
Ha lesz is gyermek, az nem Isten jóváhagyásával történik, hanem a test természeténél fogva képes utódot nemzeni.
Én úgy olvasom a Bibliából, hogy minden élet Istentől van. Akkor a tanúk valami kettős teremtésben hisznek? Ha nem Isten adja a mocskos és gusztustalan parázna kapcsolatba a gyermeket (érezd az iróniát), akkor ki?
Azt is olvasom a Bibliában, hogy az ő lelke által van élet, hisz magát az életet még a tudomány sem képes megfogni, hogy micsoda. A tanúk szerint akkor a büdös fattyúknak az élete nem Istentől van?
(igen, eléggé fel vagyok háborodva. Szerintem minden élet értékes és mindenki Istentől van és mindenki ajándék)
Rendben
Akkor gondolj Dávid királyra. A Betsabéval való kapcsolatból születendő gyermeknek meg kellett halnia.
Mert paráznaságban fogant. Ez mindannyiuknak büntetés, és itt is elmondható, hogy a gyermek ártatlan.
Nézz a dolgok mögé, Isten nem adja áldását, a paráznaság következményeire.
Igen, ha rendezik a kapcsolatukat, addig a napik, ha rájönnek, hogy helytelenül éltek.
De ha nem, akkor azt nem tudja Isten megáldani.
A törvényeit, nem lightolja.
4.Hsz!
Ezek után,még merészeli valaki azt mondani,hogy az istenteleneknek nincs hite?...
A tiéd,a hiszékenység kóros esete!
Kedves 71%-os!
Tény az,hogy a minősítők 90%-a,nem olvassa el a válaszokat-vagy lustaságból,vagy úgy sem értené-,hanem megnézi a %-ot,és ész nélkül pontoz,s ezen nem érdemes bosszankodni,mint általában a tényeken.
A te hozzászólásaidat visszaolvastam,mivel én rendszerint nem nézem kinek a véleményét olvasom,és azt találtam,hogy erre a kérdésre,egyik válaszod sem volt hasznos számomra.
"Elvannak"
Igen, de meddig? Gondolod, hogy azon a napon is elnéző lesz ha nem változtatnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!