Ki a Szentháromság elsö alapitoja ès mikor volt az?
Jel 22,16
"Én, Jézus, elküldtem angyalomat, hogy az egyházakban tanúsítsa ezeket: Én vagyok Dávid gyökere és sarja, a fényes hajnalcsillag."
Kicsivel korábban pedig ezt írja:
Jel 22,6
"Aztán így szólt hozzám: „Ezek a szavak hitelesek és igazak. Az Úr, a próféták lelkeinek Istene elküldte angyalát, hogy hírül adja szolgáinak, aminek csakhamar be kell következnie."
Tehát Jézus Isten. Na erre mit lépsz?
131.jel.22:6.És ezt mondta nekem"Megbízhatók és igazak ezek a szavak:igen Jehova a próféták ihletett kijelentéseinek Istene elküldte angyalát,hogy megmutassa rabszolgáinak azokat ,amiknek,rövidesen meg kell lenniük"
Itt Jehova Istenről van szó,a régi időkben is Ő ihlette a profétákat.Ő üzent a népének Izraelnek a profétáin keresztül.Még a királyokkal is Jehova a profétáin keresztül üzent.
Az állításod hamiss a legnagyobb mértékben.
Te mindenütt, sor között,sor mögött és álmodban is háromságot látsz.
Jézusról van szó, pár sorral lejjebb az angyal akit Isten elküldött, maga mondja Jézus üzenetét. Tehát Jézus = Isten.
Vagy ott van a 13. sor: "Én vagyok az Alfa és az Omega, a kezdet és a vég, az első és utolsó."
Jézusról elmondja mindazt, amit korábban Istenről állított több helyen is. Tehát megintcsak Jézus = Isten, és megintcsak a Biblián alapul ez a kijelentés.
Egyszerűen elszomorító hogy egy ember aki kereszténynek vallja magát, nap mint nap megtagadja a Bibliát, csak hogy tovább ragaszkodhasson az Őrtorony hazugságaihoz...
Csak annyit szólnák hozzá, hogy a kedves 30%-os Tanú nézzen utána, hogy a Jelenések könyvében hányszor fordul elő a Jehova név.
Persze nem az új világ ferdítésre gondolok, hanem az eredeti szövegekre.
133,134.Jeremiás.34:6.Ekkor Jehova szava igy szolt Jeremiás profètához.
1Samuel.3:21.Ès Jehova ujra megjelent Siloban,mert Jehova kinyilatkoztatta magát Sámuelnek Silobaan a szava által.
Megfigyelhetjük,hogy Jehova az aki megjelent a profètáknak ès az Ö szelleme által kijelentette a profètáknak,mit akar üzenni nèpènek ès a királyainak.
Kérdezőnek -
# 135
Jeremiás.34:6
Akkor jelentette ki mindezt Jeremiás próféta Cidkijjának, Júda királyának Jeruzsálemben,
-
Valamit nagyon elnéztél, nem gondolod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!