Isz.400-ig miért nem létezett a Szentháromság?
Na ugye mondtam a hiéna falka csak kialakul,és én csak nevetem őket,hogy menyire szervezkednek.
Szerveszkednek a hazugság szolásban,de 50%-ban értnek csak egyet maguk között is,ugy is az Unitáriusok ellen összefognak.
Hát én csak nevetem a probálkozásukat.
Még szerencse mindenkinek van bibliája és látják,hogy a háromság nincs benn,és azt is,hogy Jézus és az apostolok nem is álmodtak rolla.
Nem tudom, hol voltam személyeskedő vagy sértő, ez most egy újabb alaptalan vád akart lenni tőled? Vagy ha az Őrtoronyot kritizálom, te azt is személyeskedésnek veszed?
Továbbá elhihetnéd már, hogy nem az a célom, mint az AVH-soknak, nem akarok én rosszat nektek, épp ellenkezőleg: mi itt mind azt akarjuk, hogy felnyíljon végre a szemetek.
"A főkérdés nem is érdekli amire még nem adott egy érdemi választ,csak a zavarosban halászott."
Részletes választ adtam én a főkérdésre is, ebben biztos vagyok, csak jónéhány oldallal visszább :)
"Még szerencse mindenkinek van bibliája és látják,hogy a háromság nincs benn,és azt is,hogy Jézus és az apostolok nem is álmodtak rolla."
A háromság mint szó, tényleg nincs, de annak alapjai, mint Jézus Istensége többször is ki van jelentve.
Ellentétben azzal hogy csak egy angyal lenne, amire még utalás sincs, gondolom azt bezzeg elhiszed, hiába hazudtolja meg az előbbi "érved"...
Ki az emberek fejedelme?
Ki az angyalok fejedelme?
Nehogy egy szimpla angyal lenne.
Oleksandr, őszintén ki más lehetne hitelesebb, mint volt tagok, akik elsőkézből tapasztalták a szervezet agymosását, de Istennek hála sikerült időben észhez térniük?
Mellesleg István elég pontos példákat hozott, Apexus ajánlata is elég konkrét volt. Ha nem a szervezet agyatkan imádata szól belőled, hanem az igazság érdekel, akkor miért nem ezekre reagálsz?
Érdekes módon gyűlölködés csak Búvár, Edgar és a harmadik agyafogyott Tanú részéről volt érzékelhető, szóval ezzel most duplán mellélőttél, Oleksandr.
Másrészről hál'Istennek engem sosem sikerült félrevezetniük a Tanúknak, szóval egy Őrtorony kiadványom sincs, de kíváncsian várom Istvánék válaszát!
Én már adtam egy linket, ahol fel vannak töltve 1922-től az Őrtoronyok: [link]
Persze nyilván ezt is csak a "gyűlölködő hitehagyottak" gyártották, meghamisították az Őrtoronyokat száz évre visszamenőleg. Csak a helyzet az, hogy az Őrtorny tanításai jelenleg is változnak, csak az elmúlt tíz évben hány "világosság" volt már... Így viszont nem tudom, miért olyan hihetetlen, hogy régebben is voltak módosítások. A hamis világvége jövendölgetéseket egyébként az Őrtorony ma is elismeri. Egy nem rég megjelent kiadványotokból idézek:
"JEHOVA TANÚI TÉVES IDŐPONTOKRA VÁRTÁK A VILÁGVÉGÉT?
Igen, voltak téves elképzeléseink arról, hogy mikor jön el a vég."
forr.: [link]
Régebben jobban merték módosítgatni a tanitásokat, ma viszont már óvatosabbak kicsit, mert rájöttek, hogy az ilyen baklövésekkel rengeteg hívet veszítenek.
"Őszintén? Ők a legkevésbé hitelesek. Kiközösítés akkor van, amikor a vétkes nem bánja meg a bűnét. És ha már nem tag, akkor nem bánja meg, ezután még gyűlölködik is. Tehát pusztán rosszindulatból mondanak hazugságokat."
Meg akkor, amikor nem hajlandól elfogadni az Őrtorony folyton változó tanítasait. Én eddig téged tartottalak a legvitaképesebbnek, de most már látom, hogy te is csak fekete-fehérben vagy képes látni. Hol bűn az, ha valaki nem hajlandó tovább elfogadni, hogy pl. Jézus egy angyal?! Aztán pedig ezért közösítik ki...
# 454
"Ki az emberek fejedelme? Ki az angyalok fejedelme? Nehogy egy szimpla angyal lenne."
Mihály nem egy szimpla angyal, hanem angyali fejedelem. A gond az, hogy az angyal Dániel könyvében azt mondja Mihályról: "egyike az előkelő fejedelmeknek". Meg "ti fejedelmetek"-nek is mondja és nem mi fejedelmünknek, tehát az angyal még csak fejedelmének sem mondta Mihályt. Jézusról ellenben tudjuk, hogy minden néven nevezhető hatalom felett áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!