Hogy olvassam a Bibliát hogy abból én hitben növekedjek?
Figyelt kérdés
ti hogy olvassátok? milyen könyveket ajánlanátok nekem2015. jún. 17. 21:08
31/52 anonim válasza:
Isten útálja az ilyen személyt --> Azt tuti nem! Max a bűnt! ;-) De nem a bűnöst! Vidám vasárnapot az Őrtoronyba!
32/52 anonim válasza:
29 Hallgasd meg az Istentiszteletet ott van a sorsod:D
33/52 anonim válasza:
31 Nem Őrtornyozok:D Az a te reszortod:D
34/52 anonim válasza:
Én tuti nem vagyok Őrtornyos, eltévedtél, de nagyon! Ne adj föl tippmixet, nem a te pályád!!!
35/52 anonim válasza:
34 Tippmixezzél csak te legalább konyits valamihez kedves, rád fér egy kis szerencse:xD
36/52 anonim válasza:
Na meg az ellenség örökre ellenség marad?! És mosolyogsz, ha azt állítom rólad, hogy nem vagy keresztény, mert ez hazugság? Ember, keresd már meg valahol magadat, mert félúton lehagytad XD Na mindegy, szia, jobbulást a TE elmédnek!
37/52 anonim válasza:
36 A magad problematikáját ne rám aranyom:DD
38/52 anonim válasza:
Jóóó ég, nekem nincs problémám, miről beszél. Gondolkozz 10 percet egy kaki válaszon! :D Na mindegy, biztos sok unatkozó ember lesz itt... nyáriszünet, meg olyanok... ;-)
39/52 anonim válasza:
38 Neked csak problémád van-mint látható az írásod alapján.Pá aranyom:D
40/52 anonim válasza:
ezek után mi a véleményetek a hit gyüliről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!