Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogy olvassam a Bibliát hogy...

Hogy olvassam a Bibliát hogy abból én hitben növekedjek?

Figyelt kérdés
ti hogy olvassátok? milyen könyveket ajánlanátok nekem

2015. jún. 17. 21:08
1 2 3 4 5 6
 1/52 anonim ***** válasza:
0%
Semmilyet. Addig hagyd abba, amíg el se kezdted! Örülj neki, hogy nem vagy benne, keress egy hobbit!
2015. jún. 17. 21:15
 2/52 anonim ***** válasza:
0%
Isten szava élő, és erőt fejt ki. Ő fog megtalálni téged, bármelyik evangéliumot olvasod. javaslom, kezd Jézus életével, és halk hangon olvasd, ne magadban. néha tedd le, és gondolkozz el az olvasottakon. ha tehetd, több fordítást olvass. ha megfogadod, elejében kerűld az ószövetséget, mert az már nem ránk, krisztus követőire vonatkozik, és inkább leépít, ha kezdőként olvasod. később azonban abból is tanulhatsz. fontos, hogy semmilyen segédeszközre nincs szükséged, a biblia önmagában képes arra, hogy a Teremtő elé tárd magad, hogy Ő át tudjon kutatni, és segíteni tudjon ott, ahol szükséged van rá. sok sikert, hatalmas alázatról tanúskodik a kérdésed, bárcsak bennem is ennyi lenne... Isten ugyanis a gőgösöknek ellenál, de a szelídek és alázatosak előtt feltárja a szeretetét.
2015. jún. 17. 21:16
 3/52 A kérdező kommentje:
miért mondod ezt ?
2015. jún. 17. 21:17
 4/52 anonim ***** válasza:
mit?
2015. jún. 17. 21:22
 5/52 anonim ***** válasza:
A hit egy Szellem, és a Szent Lélek egyik ajándéka, emberi erővel te nem fogsz hitben növekedni, a Szent Lélek nélkül.
2015. jún. 17. 21:26
 6/52 A kérdező kommentje:

elsőhöz intéztem a kérdésem, a tied világos,

hidd el hogy rossz és bünös vagyok, és nem hiszem hogy lenne bennem alázat, szeretnék Isten gyermeke lenni, és az Ő akaratát tenni

2015. jún. 17. 21:27
 7/52 anonim ***** válasza:
mindenki a saját hite miatt áll. legalábbis a biblia szerint. ez egyéni harc, ha úgy lenne, ahogy írod, akkor a szent lelket lehetne hibáztatni azért, hogy egyesek nem hisznek...
2015. jún. 17. 21:28
 8/52 anonim ***** válasza:
esetleg imádkozz előtte, hogy had értsd meg jobban, de egyszerűen önmagában is érdekes olvasni, először azokat a részeket olvasd el amiknek a nevében szerepel az evangélium szó, meg az utánuk következő részt (apostolok cselekedetei) ezek a leg érdekesebb részek és ezek talán a legfontosabbak, az biztos, hogy központiak
2015. jún. 17. 21:29
 9/52 anonim ***** válasza:
22%
Először is, tartsd jó irányba, ne fejjel lefele.
2015. jún. 17. 21:30
 10/52 anonim ***** válasza:
31%

kérdező. elhiszem én is bűnös, és tökéletlen vagyok. viszont a kérdésedből süt az alázat. az, aki a szíveket vizsgálja, látja ezt. tanácsom egy bibliavers: "Isten nagyobb a szívünknél"

19 Ezáltal fogjuk tudni, hogy az igazságból származunk, és meg fogjuk nyugtatni a szívünket őelőtte 20 mindabban, amiben talán elítél minket a szívünk, mert az Isten nagyobb a szívünknél" ne engedd, hogy sátán belekergessen a TÚLZOTT önostorozásba. benned megvan, amit Isten keres, fel a fejjel!!! Istennek elég a bűnbánó szív, és megbocsájt neked. te se bíráld Őt felül: elfogadható vagy előtte...

2015. jún. 17. 21:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!