Hogy olvassam a Bibliát hogy abból én hitben növekedjek?
Kedves 50 százalékos! Érted érdemes volt bekapcsolni a laptopomat! :D Ha nekem írtad azt a dislike-os kommentet, akkor tessék, itt a válaszom, ha nem, nyugodtan hagyd figyelmen kívül, és elnézést kérek.
Csak tények: lehet, hogy én keresztény vallású vagyok, de azért, mert ebben találtam meg a BOLDOGSÁGOMAT, és ezt az Istent tartottam méltónak arra, hogy imádva, dicsőítve, és szeretve legyen. Másképp az ő útja a legbiztonságosabb. Mire vágyik minden ember szíve mélyéből? Hogy szeressék! És ez az Isten tengernyi szeretet kínál neked, halandó embernek, az összes hibád ellenére!! Mert úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött Fiát adta, hogy aki hisz őbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen!
Te nem így élsz, tudjuk.
Én keresztényként éltem, Te nem. Én megtaláltam valamiben az Igazságot és Szeretet, életem minden napján hagyatkoztam Valakire, nem aggódtam túl a dolgokat, életem minden napján tálcán volt kínálva a boldogság, a biztonság, a szeretet, mégha csak "be is képzeltem" azt. Tudtam, hogy odafent valaki szeret, ezért nem kell az emberek miatt elszomorodnom. A világnak nem ártottam, hisz becsületesen éltem és nem bántottam senkit sem, nem akadályoztam az embereket az életben. Ehelyett Te talán más dolgokban találtad meg a boldogságodat, amelyek hosszabb-rövidebb idők után becsődöltek és felmondták a szolgálatot. Ezután persze keresgethettél más elveket, hiteket, dolgokat, ami legalább még egy kis ideig tudja számodra biztosítani az "igazi" boldogságot és örömöt, ha már a széthulló család, a magadba vetett hit, a pozitív életszemlélet, a sikeres karrier, a szerető gyermekek oly gyorsan kudarcba fulladtak. Engem milyen hátrány ér? Max. nem találok magamnak normális közösséget, vagy meghalok az ISIS által, mert keresztény hitem van. Egyszer ígyis úgyis meghal az ember, nemde? :) Ha ez bekövetkezik, az enyém legalább gyors lesz és "szent" :D De ha rákban is meghalhatok 80 évesen... Más hátrányt én nem érzek, nem tudom, Te tudsz-e sorolni esetleg? (Mások negatívvéleménye akkor is jelen van az életedben ha "normálisként" élsz, ha rokker vagy, ha nem szereted az állatokat, ha nem toleráloda melegeket, stbstb, szóval ez NEM nyomós érv.)
So-so: meghalunk. Te is, én is.
2 lehetőség áll fenn:
A) Nincs Isten. Keresztényként éltem, ez volt nézőpontjaim, életem koordinája. Meghatározta személyiségemet, "jó" voltam. Te éltél, buliztál, voltál szomorú, és boldog is, mint ahogy én. Élhettem volna úgyis, mint ahogy Te, bár az lehet, hogy sokkal veszélyesebb élet, mert maga alá söpör a társadalom és a világ. Dehát mindegy is, hisz "nincs Isten". Meghaltunk: én koporsóba kerülök, te koporsóba kerülsz, minket eltemetnek. Ott fekszünk a földben, még el nem porlad a testünk. Ennyi, nincs tovább, VÉGE. Nincs ítélet.
B) Van Isten. Én keresztényként éltem, ISTEN GYERMEKE voltam. Bejutok a mennyországba, az örök boldogságba, ahol Istennel lehetek az örökkévalóságig. Csupa boldogság és szeretet, hiszen Istenhez tartoztam, ő élt a szívemben.
Veled viszont mi lesz? ...
50 százalékos, speciálba Neked:
Attól, mert azt állítod, hogy a lufi nem piros, még nincs igazad. Attól, mert sokan azt állítják, hogy a lufi nem piros, még nincs igazuk. Attól, mert a fontos emberek is azt mondják, hogy az a lufi márpedig nem piros - hazugság. Attól, mert a kijelentés, hogy a lufi piros, talán hatalmas változásokat hoz az életedbe, amitől még magad is félsz, NEM AZ AZ IGAZSÁG!
A lufi piros és Jézus él!
https://www.youtube.com/watch?v=6TmDHDnLNG0
Jóságmérő!!!
Mennyire voltál jó az életedben?
... de bocsika: ez kinek is számít? Istennek tuti nem! Neki az egyetlen fontos dolog, hogy az Ő gyermeke légy, aki járja Isten ösvényét! Nincsenek saját ösvények, egyetlen egy létezik csupán!
Isten szava --> kegyelem --> leled megnyitása --> rengeteg ima --> valós kapcsolat Istennel --> az Ő gyermeke vagy --> gyümölcsöt hozol, mint a fa (öröm, békesség, alázat, jóság, kedvesség, segítőkészség)
Nem az a lényeg, hogy jó legyél, hanem hogy Isten gyermekévé válj, és valós kapcsolatod legyen. De akivel valós kapcsolatod van, annak követed az útján, ami csupa pozitív tulajdonságot fog belecsempészni személyiségedbe, mert megérted a miérteket, és nemcsak a jóságot követed!!!
Mi van ha nem megfelelő alapra építkezünk?
Kedves 81%-os, aki kérdésről kérdésre jár utánam, és minuszol folyamatosan, mint látható igen problémás az állapotod, bár próbálsz úgy írni, ahogy egy maximum laikus embert megtéveszthetsz. Az hogy nem mondasz kereszténynek, azon mosolygok, mert ha valaki akkor te pontosan tudod, hogy nem csak keresztény vagyok, és nem egyszer győztelek már le:)
Szóval tömören és velősen: jobb napokat neked, és jobbulást kívánok az elmédnek:DD
MI? Tán ismerlek??? Keresztény vagy és győztél már le? :D
Ki vagy Te, Lucifer!? :D
Akkor max. csak voltál keresztény, vagyis krisztus-követő :D
27 nem kedves, a magad problémáját ne rám próbáld testálni, hanem inkább nézz utána mi az Amalekiták sorsa-ott a tiéd is.
Múlt heti Vidám Vasárnapban hallhatod, mi jár annak aki a felebarátját hátba döfi, és Isten mennyire útálja az ilyen személyt:D
Szép estét:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!