Ki szeretnék lépni a családunk vallásából. Nem merek. Lent+ (? )
A családunkban mindenki jehovatanuja.
Van egy kisöcsém, 6 éves, de őt is annak nevelik a szüleim. :(
Én decemberbe leszek 14 éves, és el tudom donteni, mit akarok. Ki szeretnék lépni ebből a vallásból. A következmények közül semmi se erdekel, csak az hogy edesanyam nagyon nagyon szigoru (ebbe most nem megyek bele, a lenyeg h kiabal, ver), es félek a reakciójától.
Amúgy hiszek Istenben, meg csomo dologban, amibe a csaladom, de ennek a vallasnak nem hiszek, nem ertek egyet sok dologgal. Régota akarom mar nagyon, hogy vegre szabad legyek, de nem merem elmondani. Nagyon félek. Mit tegyek?
Először leakartam irni ide kommentbe mindent. Ami érthetővé tenné az egészet. De rájöttem, hogy csak az időmet pazarolnám rátok, mert úgyse hiszitek el.
Szóval innentől kezdve nem érdekel ez a kérdés, úgysem tudtok segíteni. :)
De amúgy ha nem hiszitek el, akkor ne is foglalkozzatok vele talán... ;)
Kedves 47.! Neked írtam privit. :)
Kedves kérdező! Konkrét kérdést teszek fel, konkrét és egyenes választ kérnék tőled:
Miért ver Édesanyád?
Mer a szeretet legapróbb szikrája is hiányzik belőle..ezé követ egy hazugságot terjesztő törvényeket hozó vallásnak nem nevezhető valamit..bemegy arra az elbsz**tt összejövetelre ahol azé kéne összejönni hogy adjunk egy kis hálát az Öregnek..de nem..inkább az tanítják, hogy hogy kéne masokat rábeszélni erre a szrrra.
Összegyűltök vigyorogtok mintha minden rendben lenne és ezt hétről hétre évről évre elismétlitek, majd depressziósok lesztek és ha lelöki a gyerek a poharat, kap érte jobb esetben egy kisebb verést..
aztan meginn bementek és vigyorogtok, másnap meg engem akartok meggyőzni, hogy én vagyok az akit Isten nem szeret csak azt aki olyan mint te..GG..elismerésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!