Ki szeretnék lépni a családunk vallásából. Nem merek. Lent+ (? )
A családunkban mindenki jehovatanuja.
Van egy kisöcsém, 6 éves, de őt is annak nevelik a szüleim. :(
Én decemberbe leszek 14 éves, és el tudom donteni, mit akarok. Ki szeretnék lépni ebből a vallásból. A következmények közül semmi se erdekel, csak az hogy edesanyam nagyon nagyon szigoru (ebbe most nem megyek bele, a lenyeg h kiabal, ver), es félek a reakciójától.
Amúgy hiszek Istenben, meg csomo dologban, amibe a csaladom, de ennek a vallasnak nem hiszek, nem ertek egyet sok dologgal. Régota akarom mar nagyon, hogy vegre szabad legyek, de nem merem elmondani. Nagyon félek. Mit tegyek?
Kedves Kései Sirató!
Te komolyan úgy gondolod, hogy van olyan, hogy "jelzés értékű legyintés"? Ha én bemegyek a hivatalba és jelzés értékűen meglegyintelek, annak nagyon komoly jogi követelményei lesznek. Mondanád akkor, hogy ez csak félreértés?
A rendszeres családon belüli bántalmazás a gyámügy hatásköre.
Ha megtudják, hogy veri a gyereket az anyát elmeszelik, a gyereket pedig elveszik tőle!
Ennek semmi köze a valláshoz, az anyja belebolondult a vallásba ahogyan már oly sokan tették ez.
A kérdezőnek HATÓSÁGI segítséget KELL kérnie, de mihamarabb!!! Azt a futóbolond vallási fanatikust meg bezárni. (egyébként idővel be is fogják. A gyerekbántalmazásért eljárás alá kerül!)
NEm szerintem drága andizsuzsika, hanem a magyar jogszabályok szterint. Ha tetszik, ha nem, ez van, ezt kell szeretni :)
Magyarország jobban teljesít :)
Amikor a fiam 6-7 osztályos alpiskolás volt, az osztályban egyes büszke legények, akik nagyon is ismerték a "jogaikat".../csupán elfeledkeztek arról, hogy a többi diáknak is van joga és még az olyan nagyon lenézett osztályfönöknek is/ ...szóval egy szülöi értekezletnél panasz történt a fövezér fiú viselkedése ellen.
Az apuka azt mondta a tanitónönek, minydnyájan hallottuk: Vigye ki kérem a fiamat az osztályból ha nem fog újra hallgatni a szép szóra keverjen le neki akkora nyaklevest, hogy megemlegesse.
Majd a fiam elbészélése alapján egyszer a hös fiatalt kivitte a tanítónö az osztályból, senki semmit sem hallott-látott, csupán a "fiatal ember" egyik arca pirosabb volt a szokásosnál.
A legény sem dicsekedett be a dologgal, mi történt, de ami érdekes, hogy a lecke használt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!