Szeretne-e valaki bármilyen kérdést feltenni egy Jehova Tanújának?
A Jézuskáról, Mikulásról szóló mesék nem hazugságok. Ennyi erővel bármelyik Andersen vagy Grimm mesére azt mondhatod, hogy hazugság. Ezek fontosak egy egészséges gyermek lelki fejlődéséhez, a fantáziavilág gazdagodásához.
Ne haragudj, de úgy érzem, minden kérdésre van valami "betanult" szövegetek. Mindenre csak egy válasz létezik a ti világotokban, ami nem a ti agyatokban fejlődött, hanem olvastátok valahol, és elhittétek (vagy féltetek nem elhinni).
Amit ti Jézusról meg a növényevő oroszlánokról mondtok, sokkal nagyobb hazugság, mint a Télapó.
Nem olvastam vegig mindent.
Milyen bibliaszovegekre alapozzatok hogy nem kaphattok vert?
Én láttam jehovás gyereket meghalni Németországban, orvoscsoport és minden ellenére. A szülei és más "tanuk" pedig csak álltak és egy dologgal voltak elfoglalva, hogy tiltakozzanak. A kórház ügyvédje elrohant bírói papírért, hogy elvegyék a szülőktől a gyereket, de a papír késett egy fél órát. Én legszívesebben odamentem volna és lerugom a szülők fejét. A gyerek ott halt meg.
És volt az általános iskolában jehovás osztálytársam, hát ő nem értette, hogy miért nem vehet részt semmi ünneplésben. Ült a sarokban és szenvedett. Amikor a tanárnő ki akarta küldeni, hátha úgy jobb neki, akkor azt mondta, hogy inkább marad, mert akkor legalább látja.
Ennyit erről.
Üdv, Dr House vagyok
maguk hülyék!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!