Szeretne-e valaki bármilyen kérdést feltenni egy Jehova Tanújának?
Persze, más gyerekek is meghalnak, de mi "nem tanú" szülők legalább mindent megteszünk, hogy életben maradjanak. Akár a saját életünket is adjuk értük.
Az első kommentedre reagálnék még, mert ezt nekem írtad (1. vagyok): nem ég a háza senkinek. Nekem konkrétan olyan szövegeket mondtak a "kollegáid", hogy azokat ép eszű ember nem is akarja elhinni (az oroszlánok majd füvet esznek és hasonlók).
Én soha nem kopogtatok be hozzátok, hogy rátok erőltessem amiben én HISZEK, mert ezt úgy nevezik az európai kultúrában, hogy tolakodás. Adjunk meg a tiszteletet egymásnak! Csak akkor válaszoljatok, és annak, aki kérdez benneteket!
Ez már a pofátlanság csúcsa itt!! Nem elég, h már lassan minden második kérdésnél valamelyikőtök megpróbálja manipulálni akár a kérdezőt, akár másokat, most már konkrétan, nyíltan terjesztitek itt a bocs, de marhaságaitokat.
Egyébként
1.
ez nem is az oldal célja, másrészt olyan kérdést teszel föl, amire csak kérdéssel lehet válaszolni stb. ez nem egy fórum, és nem is cset.
2.
Mindez ütközik az oldal szabályzatával.
3.
Ez nem térítés, vagy ilyesmi, amit műveltek, hanem tudatos manipuláció, komolyan ahhoz képest, ahogy egyes Jeh. Tan. tagok itt nyomulnak és erőszakkal próbálják másokra erőszakolni saját nézeteiket,igazi agymosás lehet olyanok számára, akik labilisak, túl fiatalok, vagy könnyen befolyásolhatóak.
4.
Aki kíváncsi rátok, sztem megtalál benneteket bárhol, neten, utcán, telefonon, ez nem nehéz, csak úgy tűnik önszántukból kevesen mennek bele.
Kedves kérdező!
Örülök,hogy vannak csodás injekciók vérképzésre.
Talán segíthetnél nekem,így csontvelőátültetés elött,mert igaz nem vallási okok miatt,de örülnék,ha megúsznám pár injekcióval,és persze életbe is maradnék.
A saját csontvelő levétel az nem megy,pont a betegség miatt lesz szükség az átültetésre.Szóval?(járnak hozzám ki Jehova Tanui,elmondom ennél a kérdésnél mélyen hallgatnak.Pedig tényleg szeretnék választ kapni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!