Miért mocskolják ennyien a zsidókat?
Ugyanolyan emberek a zsidók, mint a keresztények. Vannak olyan könyvek is, amik segítenek meghatározni a zsidókat. Szerintem ez eléggé rasszista dolog. El kellene fogadni a zsidókat mindenkinek, és eredeti héber írásból fordítani, nem kitaláltakból. Az utálat okát nem tudom még mindig helyretenni...
Szerintem ezt be kellene tiltani... Mi a véleménye a zsidóknak erről? Nekem megvan...
18F/zsidó
Tudom, hogy mit jelent az, hogy goj. A Talmud nem tartalmaz olyan dolgokat, mint ahogy azt hiszi a többség.
A keresztényeket megtűröm és elfogadom. Már említettem, hogy semleges az érzésem irántuk, nem? Elég sokan hangoztatják azt, hogy hülye zsidók meg stb. Elég kimenni az utcára, és buz.iznak, cigányoznak és zsidóznak.
Az öngólról meg annyit, hogy egy megváltozott (ha úgy tetszik, akkor elkorcsosult) válfaja a kereszténység a zsidóságnak. Ezt nem sorolnám egy kategóriába az öngóllal. De mivel én nem így gondolom, csak azért írtam le, hogy az öngólt emlegető úriembernek szélesebb legyen a látóköre.
Izraelben elfogadják teljes mértékben a keresztényeket, Tel Aviv a melegek városa.
A kosherségről még annyit (mielőtt valaki beleköt), hogy a tiszta dolgokat esszük meg. Nem lengi körül ezt semmi misztikum.
Nem vitát akarok kelteni, csak azt akarom megtudni, hogy miért van annyi zsidó ellenes az országban. Gondolom sokan nem szeretik a kommunistákat. Azért. Pedig a zsidókaz a kommunisták szabadították fel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!