Miért mocskolják ennyien a zsidókat?
Ugyanolyan emberek a zsidók, mint a keresztények. Vannak olyan könyvek is, amik segítenek meghatározni a zsidókat. Szerintem ez eléggé rasszista dolog. El kellene fogadni a zsidókat mindenkinek, és eredeti héber írásból fordítani, nem kitaláltakból. Az utálat okát nem tudom még mindig helyretenni...
Szerintem ezt be kellene tiltani... Mi a véleménye a zsidóknak erről? Nekem megvan...
18F/zsidó
"Én megtűröm a keresztényeket is."
Szerintem a zsidók is mag vannak tűrve a (keresztény) Magyarországon.
Kérdező
Remélem, hogy azt akartad mondani, hogy "Nincs bajom a keresztényekkel".
Teljesen más a konnotációja, mint annak, hogy "megtűröd".
"Szerintem a magyar ember többsége utálja a zsidókat, én miért nem utálhatom a keresztényeket?"
Mert talán pont ez különböztetne meg tőlük.
Ha jól tudom a keresztény vallás egymás elfogadását hirdeti, míg ti vallásotok szerint nektek utálnotok kell a gojt. Pont ez a baj, ti utáltok mindenkit, aki nem zsidó (persze elnézést a kivételtől). Aztán még nektek áll feljebb.
"Mert talán pont ez különböztetne meg tőlük".
Ott a pont. Amúgy honnan tudod, hogy a többség utálja a zsidókat? Felmérést készítettél vagy mi?
Egyébként látom, hogy nagyon szeretnél gyűlölködni és sajnáltatod is magad, akármit is írunk neked.
De tudod mit? Akkor se lesz belőle antiszemita.
Ami téged illet, úgy tekintek rád, mint egy elfogult és elvakult 18 éves srácra, aki feszültséget óhajt generálni. A vallásodnak meg semmi köze ehhez.
Ja, "nagyon kedves" tőled, hogy "megtűröd" a keresztényeket. Mi van pl. az ateistákkal vagy bármelyik másik vallással? Hadd ne kelljen újra kezdeni, hogy mitől vallásos valaki.
Én nem "tűrök meg" semmilyen nép- vagy egyéb csoportot, mert egyikre sem alsóbbrendűként tekintek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!