Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miert mocskoljak a zsidokat?

Miert mocskoljak a zsidokat?

Figyelt kérdés

2013. máj. 20. 16:45
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
62%
Mert szeretnek olyan üzleteket kötni ami nem mindig előnyös mindkét fél számára, de az egyik fél (ők) nagyot kaszál vele. Ezeket az üzleteket sokszor a kapcsolataik kihasználása révén kialakított nekik kedvező körülmények között kötik és/vagy a másik fél szorult helyzetét kihasználva. Ezen kívül én még munkától érdes kezű zsidót nem láttam, pedig az egyik legnagyobb európai zsidó közösség szomszédságában élek Londonban.
2013. máj. 20. 16:59
 2/29 A kérdező kommentje:
kosz mostmar ertem
2013. máj. 20. 17:07
 3/29 anonim ***** válasza:
59%
Azért mocskolják őket, mert gazdagok, és jobban élnek általában, mint a nem zsidók. Vannak ott is jó és rossz emberek, mint ahogy minden fajnál.
2013. máj. 20. 17:44
 4/29 anonim ***** válasza:
8%
A zsidó vallás tiltja a fizikai munkát. Illetve azt nem tudom, hogy tiltja-e, de biztos, hogy megveti, ezért nem dolgozhatnak.
2013. máj. 20. 19:01
 5/29 anonim ***** válasza:
70%
Zsidó vagyok. Nem vagyok gazdag, és dolgozom. Ha üzletelek, sokszor én járok rosszul, mert a hülyeségig becsületes vagyok. Sosem voltam képes rá, hogy mások kárán, mások eszén túl járva húzzak hasznot - pedig az eszem megvan hozzá. Ezt a mentalitást a zsidó szüleim nevelték belém. Mindenféle általánosítál butaság és veszélyes.
2013. máj. 21. 08:38
 6/29 Nagilum válasza:
48%
a tájékozottabbak ezért: http://www.youtube.com/watch?v=92QDSsAEbn0
2013. máj. 21. 09:59
 7/29 anonim válasza:
69%
$zabitól kérdem ha zsidó és megveti a pénzt akkor miért van dollár jel a nevében?
2013. máj. 21. 17:34
 8/29 anonim ***** válasza:
69%

Gyakorlatilag 70 évvel a háború után még mindig a legfőbb téma a holokauszt. Már nagyon unalmas. Miközben Magyarországon a magyar ember éhen hal,mert a cigány lebontja a házát két szög vasért és megölik az öreg asszonyokat 80 forintért eközben fiksz-ipszilon idejön Tel-Avivból és fillérekért megveszi az országot. Na ez itt a baj.

Meg az,hogy mi mindenkit sajnáljunk,de minket nem sajnál senki. Amíg ilyen szegénység van Magyarországon addig ne tedd fel a kérdést.

2013. máj. 21. 18:17
 9/29 anonim ***** válasza:
87%
Nem azt írtam, hogy megvetem a pénzt csupán azt, hogy többet ér nekem a másik ember meg a becsületem. Gõzöm sincs, miért lett áthúzva a nevemben az S - nem szándékos. Sosem értettem, miért kell egyes emberek viselkedése miatt egész csoportokat elítélni. Lehet, hogy régen volt a háború, de a fele családomat akkor végezték ki, pedig nem voltak vagyonosak. Számomra félelmetes az emberek oktalan gyûlölködése - sokkal veszélyesebb, mint túljárni mások eszén, és abbôl meggazdagodni.
2013. máj. 21. 19:06
 10/29 anonim ***** válasza:
83%

18:17

Én ugyan nem vagyok cigány, de ismerek több normális cigányt is. Nem kell rájuk fogni minden rosszat.

2013. máj. 21. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!