Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A xenofóbia trend lett? Miért...

A xenofóbia trend lett? Miért van az, hogy általában ha valakiről kiderül, hogy például cigánygyűlölő, akkor kiderül róla, hogy utálja a zsidókat, muszlimokat is, ő maga pedig keresztény, jobb oldali szavazó?

Figyelt kérdés

Nem akarok általánosítani, csak nagy számok alapján ezt vettem észre, hogy magukat kereszténynek és jobboldalinak nevező emberek általában xenofóbok, kirekesztők. És ez lehet, hogy nem is magyar tulajdonság, hanem Európában jelenleg általánosan elterjedt.

Mire jó ez a képmutatás, hogy magukat kereszténynek nevezik olyan emberek, akikben egy csöppnyi szeretet vagy megértés sincs?

2013. máj. 10. 12:00
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
60%
Mindig is "trend" lesz, amíg országok szerint elszakítjuk magunkat egymástól. Apó elmének apró csoport jár, ez az ország. Ahhoz, hogy valaki ne magyarnak/szlováknak/mongolak nevezze magát, ész kell. És mind tudjuk, hogy az fogyó áru :)
2013. máj. 10. 12:17
 2/26 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem meg a xenofília lett trend.
2013. máj. 10. 12:37
 3/26 anonim ***** válasza:
Mit utasítanak el és mit rekesztenek ki?
2013. máj. 10. 12:38
 4/26 A kérdező kommentje:

"Mindig is "trend" lesz, amíg országok szerint elszakítjuk magunkat egymástól. Apó elmének apró csoport jár, ez az ország. Ahhoz, hogy valaki ne magyarnak/szlováknak/mongolak nevezze magát, ész kell. És mind tudjuk, hogy az fogyó áru :)"

ennyire mondjuk nincs kommunista felfogásom, az, hogy vannak országok, vagy valaki jobboldali vagy keresztény, nem kellene hogy kirekesztőt jelentsen.

2013. máj. 10. 12:49
 5/26 anonim ***** válasza:
57%
én nem vagyok keresztény a megértésről meg annyit költözz egy putrifaluba ott majd megértheted őket
2013. máj. 10. 12:49
 6/26 anonim ***** válasza:
49%

Pont hogy a liberalizmus lett trend, sajna.

A cigány és zsidógyűlöletnek meg okai vannak, nem csak úgy magától jelent meg, ezért a cigók és a zsidók is "sokat tettek". Nem csak rikácsolni kéne, hogy "fasisztaaaa kurucinfóóó" hanem el kéne kezdeni olvasni is azt, és nem csak annak kéne lejönnie belőle, hogy "dik má ezek itt nem szeretik a romákat?!" hanem annak is, hogy miért ;9

2013. máj. 10. 13:09
 7/26 anonim ***** válasza:
71%

Ez régebi trend mint maga az emberiség. mindig is utáltuk azokat akik más scoprthoz tartoznak mert a miénknek rontják az éllet kürülményeit.

De ugyngy van a farkasoknál oroszlánoknál ha idegen téved a területükre elkergetik a korlátozot erőforások miat.

Ugyanigy ha cigányt találsz a házadba ahol a te cucaidat pakolja elkrgeted ha tudod.

2013. máj. 10. 13:21
 8/26 anonim ***** válasza:
62%

Mondjuk azért, mert ezek a népek rászolgáltak, hogy utálják őket, mint a szart.

Tegnap reggelre is kiraboltak egy öreget nálunk a cigányok.

Most komolyan azt várod, hogy vágjak hozzá jópofát?

Hát nem, inkább téged vágnálak jól pofán:)

2013. máj. 10. 13:22
 9/26 anonim ***** válasza:
71%

Azért mert vannak akik rászolgáltak a "kirekesztésre"

USA-ban Schelling szegregáció van , ami önmagától alakul ki , ez látszik az ingatlan árakon is.

Én jobboldali vagyok , de nem vallásos.

2013. máj. 10. 13:25
 10/26 A kérdező kommentje:

"Pont hogy a liberalizmus lett trend, sajna. "

ezt te sem gondolod komolyan... nézd már meg a 2010es szavazások eredményeit.

"A cigány és zsidógyűlöletnek meg okai vannak, nem csak úgy magától jelent meg, ezért a cigók és a zsidók is "sokat tettek"."

tehát én is bátran hangoztassam, hogy minden magyar bűnöző, el lehet menni innen?

"Mondjuk azért, mert ezek a népek rászolgáltak, hogy utálják őket, mint a szart.

Tegnap reggelre is kiraboltak egy öreget nálunk a cigányok."

tehát ha az én lakásom magyarok pakolják ki, akkor a "magyar kérdés vagonkérdés"?

"Most komolyan azt várod, hogy vágjak hozzá jópofát?

Hát nem, inkább téged vágnálak jól pofán:)"

neked nincs helyed a társadalomban, remélem 6 cigány lesz a cellatársad.

2013. máj. 10. 14:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!