Miért bántják sokan Kerényi Imrét?
Olyan undorító életfelfogása van, hogy képtelen vagyok őt jó szóval illetni. Avíttas nézeteket vall: az Echo tv-n fejtegette, hogy szerinte a házasoknak nincs joguk elválni, ha törik, ha szakad nekik együtt kell megdögleniük. Azóta annyira undorodom ettől a díszgörénytől (persze a jobboldalt testesíti meg), hogy fociznék a fejével.
Egy mocskos görény ez az ember!
Ez jobboldali?! Ez egy szemét köpönyegforgató komcsi! Ízlése nulla, pénzszórásban viszont bajnok.
Kommunista párttitkár és színházigazgató volt, Aczél "elvtárs" nagy haverja.
"Kerényi Imre - 2003.
Politikai pályafutását a pártállami MSZMP-ben kezdte. 1990-ben már az MDF országgyűlési képviselő-jelöltje volt. Csurka Istvánnal szembenállt, óvott a szélsőjobboldali veszélytől és részt vett az MSZP és az SZDSZ által is támogatott Demokratikus Charta sétáiban.
A későbbi években a Fideszes események szervezésében vett részt."
Kerényi a világ legviccesebb embere. Volt egy műsora még jó rég a HírTV-n, még gimnazista voltam, de csak a röhögésekért néztem minden este.
Kérdező, ha mindenki olyan lenne, mint Kerényi, akkor az EU lezáratná a határokat és mi lennénk a világ elmeszanatóriuma. Ez az ember nagyon beteg. De kinevetni elég jó, még ilyenkor is. Ajánlom a vele készült nem seggnyaló médiumok interjúit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!