A xenofóbia trend lett? Miért van az, hogy általában ha valakiről kiderül, hogy például cigánygyűlölő, akkor kiderül róla, hogy utálja a zsidókat, muszlimokat is, ő maga pedig keresztény, jobb oldali szavazó?
Nem akarok általánosítani, csak nagy számok alapján ezt vettem észre, hogy magukat kereszténynek és jobboldalinak nevező emberek általában xenofóbok, kirekesztők. És ez lehet, hogy nem is magyar tulajdonság, hanem Európában jelenleg általánosan elterjedt.
Mire jó ez a képmutatás, hogy magukat kereszténynek nevezik olyan emberek, akikben egy csöppnyi szeretet vagy megértés sincs?
A xenofóbia sajnos trend, mint ahogy a primitív általánosítás is. Bár nem csodálkozom, az ilyen "kevésbé mély" gondolatok közérthetőbbek, az egyszerűbb néprétegek által jobban befogadhatóak.
Megjegyzem, magam sem értem, hogy hogyan tudja valaki magát kereszténynek nevezni, aki feltételekkel gyakorolja a szeretetet.
Én pont azt vettem észre, "a nagy számok alapján" hogy a c.-k, zsidók, liberálisok, sokkal inkább kirekesztők, mint bárki más ezen a bolygón... illetve addig nem, amíg úgy nyalod a seggüket, hogy fényes legyen. Például egy zsidó sosem fog téged egyenrangúnak tekinteni, mert Te mindig csak egy goj maradsz, hisz Ők a kiválasztott nép...
Egyébként nem csak jobb oldali ismerősömnek van elege a cigányokból, Ő is szidja őket csak rejtőzködve, mint ahogy a zugivó veszi elő a söröcskéket a hűtőből minden este, hogy Ő nem alkoholista...
"neked nincs helyed a társadalomban, remélem 6 cigány lesz a cellatársad."
Csak nem Te is cigányozol?! hoppá... lebuktál
"költözz egy putrifaluba ott majd megértheted őket"
Én egy putrifaluban nőttem fel, de a Kádár-korszakban nem volt putrifalu. Jól megfértek a cigányok a nem cigányokkal, sok volt a vegyes házasság, mindenki dolgozott. A rendszerváltás után lassan kialakult egy réteg, amelyik nem tiszteli a törvényeket, és megkeseríti a falu életét. A rendes cigányokét és a félcigányokét is.
Ez tény, és ez a helyzet egyre romlik, mert pont ez a réteg szaporodik leginkább, miközben a fiatalok felköltöznek a városokba, és csak a lumpen elemek maradnak a faluban.
Mindezzel együtt szörnyen idegesít, mikor azt mondják, hogy "a cigányok" ilyenek meg olyanok.
Melyik is ez a falu?
Sok névtelen legendát olvastam már ezekről a helyekről, ahol a cigányok kidolgozzák a magyarokat, na persze:)
Csak mikor konkrétan meg kellene mondani melyik ez a falu, akkor csend van.
Másrészt kérdező te csak ne hangoztasd, h minden magyar bűnöző, el lehet innen menni, mert akkor itt maradsz a cigány haverjaiddal aztán megnézheted magad.
Arról nem is beszélve, h Magyarországon vagyunk.
A magyaroknak pedig nincs szükségük a cigányokra, ahogy a franciák, a kanadaiak, az olaszok stb is kirakták őket egy az egybe.
"illetve addig nem, amíg úgy nyalod a seggüket, hogy fényes legyen. "
ezt bárkire rá lehet húzni.
" Például egy zsidó sosem fog téged egyenrangúnak tekinteni, mert Te mindig csak egy goj maradsz, hisz Ők a kiválasztott nép... "
és minden keresztény homoszexuálisokat akar ölni...
megint ezek tomcates közhelyek, amiket körberöfögnek a motoros találkozókon.
"Csak nem Te is cigányozol?! hoppá... lebuktál"
írd le a cigányozás fogalmát, és mutass rá, hol csináltam azt.
"Másrészt kérdező te csak ne hangoztasd, h minden magyar bűnöző, el lehet innen menni, mert akkor itt maradsz a cigány haverjaiddal aztán megnézheted magad. "
Na hirtelen mégis itthagyná az országot a sok hazaffy?
Kétlem, hogy pont én maradnék itt.
"A magyaroknak pedig nincs szükségük a cigányokra, ahogy a franciák, a kanadaiak, az olaszok stb is kirakták őket egy az egybe."
Hidd el, a magyaroknak a neonácikra, xenofóbokra sincs szükségük. :)
"ezt bárkire rá lehet húzni", pontosan, de rájuk ez különösen igaz. Ezt Te is bizonyítod, ha itt most bólogatnék, hogy neked itt milyen igazad van, akkor máris egyenrangú lehetnék veled ;)
"és minden keresztény homoszexuálisokat akar ölni... " ez konkrétan hazugság a részedről, mert nem igaz, én és sok más keresztény sem akar homoszexuálisakat ölni, ilyet senki nem mondott és nem is tett... esetleg a sötét középkorban... Amit pedig én leírtam fent, az pedig tény, egyik volt zsidó főnököm mondta ezt nekem...
"és mutass rá, hol csináltam azt."
Azt írtad, hogy kerüljön 6 cigány közé, ezzel gondolom neki nagyon rosszat akartál kívánni, mert a cigányok nagyon rosszak ám, pláne ha 6-an vannak.
"Melyik is ez a falu?
Sok névtelen legendát olvastam már ezekről a helyekről, ahol a cigányok kidolgozzák a magyarokat, na persze:)
Csak mikor konkrétan meg kellene mondani melyik ez a falu, akkor csend van. "
Én konkrétan Girincsről beszéltem, de nem tudom, mit számít ez. A környéken minden faluban ez volt a helyzet: Kiscsécsen, Körömben, Sajóhídvégen, Berzéken, Kesznyétenben... de nem csak itt. A párom Felsőgagyról származik, és neki is hasonló tapasztalatai vannak.
hol élsz te, hogy ennyire fogalmad sincs semmiről?
Pfff még jó h járatos vagyok arra.
Ekkora pofátlanságot is rég olvastam:D
Tipikus faluk, ahol a cigányság 99%-a egy tróger meg van pár lecsúszott alkoholista magyar, akinek a legnagyobb bűne az, h tegnap este is hulla részegre itta magát.
Szal nem kell a ferdítés, senki nem veszi be.
""ezt bárkire rá lehet húzni", pontosan, de rájuk ez különösen igaz."
tehát minden kutya négylábú, de főképp a dobbermann. micsoda logika...
""és minden keresztény homoszexuálisokat akar ölni... " ez konkrétan hazugság a részedről, mert nem igaz,"
ellenben minden zsidózás üzenete igaz... :)
"Azt írtad, hogy kerüljön 6 cigány közé, ezzel gondolom neki nagyon rosszat akartál kívánni, mert a cigányok nagyon rosszak ám, pláne ha 6-an vannak."
gondolni bármit lehet. próbálkozz a saját nézőpontodon kívüli nézőpontokat is megismerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!