Miert mocskoljak a zsidokat?
A zsidók a többi embert gój-nak nevezik, ami "lelketlen barmot" jelent. Lenéznek tehát minden más embert, ők a kiválasztottak, te csak lelketlen barom lehetsz, a törvényeik szerint is egy senki. A zsidó a legrasszistább nép a világon ezért, vagy nézd meg mit csinálnak a palesztinokkal (Palesztin Holokauszt), közben magukat sajnáltatják. Régen sem dolgoztak fizikai munkát, csak az ügyeskedés ment. Magyarországon a legtöbb színész és újságíró az, keress rá a "zsidók a magyar közéletben". Az emberek kisemmizésében profik lásd pl. bankok. A legnagyobb bankházak vezetői mind zsidók. Amikor háttérhatalomról, világuralomra törekvő néhány családról beszélnek, ők is mind zsidók pl. J. P. Morgan, Rotschild család, Wartburgok, Rockefeller család stb. Aaron Russo-val készült interjú magyar felirattal elérhető a Youtube-on, melegen ajánlom.
Nagyon okos és nagy IQ-val rendelkező nép, sajnos a vezető rétege mindig rosszra használja ezt a tehetséget.
Izrael a legnagyobb terrorista állam a világon 300 atombombával, civilekre szórnak foszforbombákat...lassan Szíriát is megtámadják. Eddig soha egyetlen elmarasztaló ENSZ határozatot nem tartottak be, de nem vonja őket ezért felelősségre senki. Ők medencéket használnak, de a palesztinoktól elzárják a vizet. A világ legnagyobb koncentrációs táborát üzemeltetik: a Gázai-övezetet, mégis állandóan a II. vh-s szenvedéseikről kell hallgatnunk és szinte már minden hétre jut 1-1 holokauszt megemlékezés itthon és persze szerintük a legbűnösebb nép a magyar. Hiába nyalnak csontig a magyar vezetők, ez kevés (lásd Orbán Viktor a zsidó világkongresszuson: "a zsidók isten ajándékai").
Remélem egyszer eljön a nap, amikor a jószándékú zsidók lesznek a mérvadók és egy sokkal jobb világ felé vezető úton segítenek építkezni.
Engem is a kiválasztottság mániájuk irritál. Nem vagyok antiszemita, nem is gyűlölködöm - hiszen milyen lenne már, ha gyűlölném őket azért mert gyűlölködnek :)
Nekem Kertész Ákos megnyilvánulása tette be a kaput. Illetve nem is pontosan ő, mert hülyék mindenhol vannak, hanem az, hogy egy emberként állt mögé a hazai zsidó közélet. Egy ember nem volt a zsidók között aki legalább emberileg kifogásolta volna azokat a szavakat. Ez megdöbbentett.
Szerintem, természetesen ezzel lehet vitatkozni, a zsidók vannak telve gyűlölettel és ezt vetítik ki a világra ami viszonozza ezt. Gyűlölnek mindent és mindenkit aki nem zsidó, de legalábbis megvetik. Biztos hülyén hangzik, de én a Kertész balhé óta így gondolom és érzem. Számomra rémisztő volt az az egyetértés és pártolás ami itthon fogadta azt a náci megnyilvánulást...
Ezért is furcsa, ha náciznak a zsidók, hiszen ők is kiválasztottnak, felsőbbrendűnek tartják magukat. Ez nem nácizmus?
Jelenleg fut egy Identitás elnevezésű kampány, biztosan láttátok a zsidó kisfiús plakátokat a városokban. Ehhez tartoznak videó üzenetek is közszereplők gondolataival.
Szerintem ékes példája annak, miért gyűlölhetik a zsidókat a Gálvölgyi videó, melyben ártatlan bociszemekkel kifejti az alábbiakat:
A magyar kabaré a zsidó humor hagyományaira épül. Ami borzasztó mély, borzasztó bölcs és nagyon tanulságos.
Ez eddig rendben is van, viszont így folytatja:
Amikor azt mondjuk, hogy magyar humor vagy angol humor, nos itt már eltűnik az, hogy magyar vagy angol, ilyen nem létezik, én ebben nem is hiszek, hogy ilyen van.
Szerintem ez félelmetes és elgondolkodtató. Nyilván az egyszerűbb embereknek dühítő és mocskolódásra késztető, ami szintén az. :)
Szóval nem egyszerű a kérdés... :)
Azt hiszem, arra mondják teljes joggal, hogy előitéletes, aki mindig a piros csapot nyitja meg, ha meleg vizet akar.
Az bizony nagyon igaz, hogy nem volna szabad általánosítani, de ez egy olyan tulajdonság, amit nehéz levetkőzni, mert évezredeken keresztül alakult ki, például, hogy az ilyen és ilyen színű gomba az mérgező, a másik meg ehető.
Ha az emberek megadták volna az esélyt minden gombának, akkor lehet, hogy másképp alakult volna a történelem.
És van még valami, ami ami nehezíti az általánosítás levetkőzését: Ha egy zsidót valamilyen vád ér, a többiek azonnal a védelmére kelnek, ami első látásra nagyon szép és szolidáris, de a többiek szemében ők azonosulnak azzal, akit megvádolnak.
Ha a zsidók képesek lesznek a többség moralitása alapján is szemlélni a róluk kialakult véleményt, és esetenként ők is megbélyegzik azokat akiket a többségi szemlélet bűnösnek/hibásnak talál, és nem mentegetik körömszakadtáig, akkor lehet, hogy az előitéletek is kicsit csökkennek.
Ha fellapozunk korábbi történelmi témával foglalkozó könyveket, akkor azt tapasztaljuk, hogy a zsidókat vagy üldözték, vagy gettókba zárták. Ennek nyilván megvoltak az okai, az előítéletről fentebb volt egy kiváló bejegyzés (Pozitív visszacsatolás 22:23).
Izrael és a "cionista" zsidók nem adnak sok okot, a korábbi tapasztalatok cáfolatára. Ahogy már fentebb írták, egy rasszista állam, gettóval és minden kellékkel, amit egyébként második világháborús filmekben láthatunk. Ha ezt az igazságtalanságot, kettős mércét, népirtást valaki megemlíti, akkor azonnal megkapja az antiszemita jelzőt, meg olyan jelzőket is amiket nem szívesen tennék közzé. A valaki alatt, ismert személyiséget értek természetesen Pl. S. Hawking. Az Ószövetség komplett megvalósíthatósági tervként üzemel Izrael állam területén napjainkban.
Keverednek fogalmak, de a fentebb ajánlott könyvekben és videókban ezeket tisztázzák. $zabi, Finkelstein (a holokauszt ipar szerzője)és a hozzájuk hasonlók szívnak a legjobban, saját hit(?) társaik miatt. Ők azok, akik valóban Isten ajándékai, mint ahogy egyébként minden boldogulni kívánó állampolgár is az.
Az összeesküvés elméletek pedig vagy igazak, vagy nem. Egy biztos, arra ösztönöz, hogy te mint egyén ne tegyél meg minden tőled telhetőt, mert valakik, akikről sosem tudjuk kik(5 család...), vagy hol laknak elvesznek, eladnak, tönkretesznek szándékosan, ami ellen nem is tehetsz semmit.
M Köszönöm PiszkosFred01! Bár többen látnák ezt!
Gõzöm sincs, mi történik Izraelben, ezt csak az tudhatja biztosan, aki ott van - vagy az sem. :s
Vannak összeesküvès elméletek szép számmal. Egy biztos, akik hatalmon, vannak azoknak jól jön, hogy mi itt lent nyírjuk egymást. Amíg a velünk együtt sínylõdõkben látjuk az ellenséget, addig nem vagyunk veszélyesek rájuk - addig azt tesznek velünk, amit akarnak.
Mert valakit kell. Mert evszazadok alatt ok lettek a bunbakok. (Egyebkent meg, ha megnezed a mostani Palesztinat, majdnem polgarhaboru van a PSzF es a Hamasz kozott, meg ugy alt. az egezs Kozel-Keleten meg mindig Izrael a legelviselhetobb allam)
Anno zsido nem birtokolhatott foldet, ezert pl. a bankszakmaban ervenyesult. A kiraly es a nemes pedig ha elkoltotte az adobeveteleit, kitol kert? A zsidotol, mert annak volt. Aztan persze nem tudta visszaadni, akkor jott az elkergetes. (pl. a XIV-XVI szazadban gyakori volt). A jog a hatalom oldalan allt. Most olvasom Rath-vegh egyik konyvet, ahol pl. a prostiknak nem volt szabad zsidoval lefekudni. Ha ez kiderult, akkor szepen megegettek mindkettot...Mint irtam, a zsido nem birtokolhatott foldet. Ezert kesobb a gyerekei tanitasaba fektetett (XIX. szazad), sok zsido ertelmisegi lett. (Ezert hoztak meg az I. zsido-torvenyt is)
Amugy meg, felsobbrenduseg: nem tudom, feltunt-e mar a Szivcsakra, otezereves nep, hun-rokonsag, Sziriuszi feny kifejezesek. Furcsa modon egyik sem zsidoktol szarmazik, hanem melymagyaroktol (akinek a nagyszuleit talan meg Stein-nek hivtak)
Olvass egy kis Mikszathot, Jokait, Moriczot, rajossz, hoygan elt a magyar nemesseg es parasztsag - mig ezzel szemben a zsidosag a jovore gondolt a gyerekein keresztul.
Osszefoglalva: sztem egyszeruen irigysegbol. Vagy abbol az egyszeru emberi tulajdonsagbol, hogy amit nem ertunk, azt utaljuk es felunk tole.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!