Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért mocskolják ennyien a...

Miért mocskolják ennyien a zsidókat?

Figyelt kérdés

Ugyanolyan emberek a zsidók, mint a keresztények. Vannak olyan könyvek is, amik segítenek meghatározni a zsidókat. Szerintem ez eléggé rasszista dolog. El kellene fogadni a zsidókat mindenkinek, és eredeti héber írásból fordítani, nem kitaláltakból. Az utálat okát nem tudom még mindig helyretenni...

[link]

Szerintem ezt be kellene tiltani... Mi a véleménye a zsidóknak erről? Nekem megvan...

18F/zsidó

2013. júl. 1. 13:04
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 A kérdező kommentje:

Mi miért nem fizetünk azért, mert a törököket kiűztük? Na, miért nem? Nem érzed, hogy más a súlya az egésznek? A területfoglalás, és a faji gyilkolás más szerintem. Azért kapják a kártérítést a zsidók, mert megérdemlik. És csak azok, akiket deportáltak. Ismerek is egy ilyen öregasszonyt... A gyerekeik, akiket nem deportáltak nem kapnak jóvátételt...

A Muhi és a Mohácsi csata már eléggé régen volt, nem?

2013. júl. 1. 15:19
 12/63 A kérdező kommentje:

Utolsó hozzászóló:

Talán akkora különbség lenne a kettő között?

2013. júl. 1. 15:20
 13/63 anonim ***** válasza:
A keresztények nem tekintik maguk közé tartozónak azt, aki pl. nem hisz Istenben.
2013. júl. 1. 16:47
 14/63 dickharta ***** válasza:
25%

'Talán véletlen van annyi vezető pozícióban? Az orovosi, jogi egyetemet is el kell végezni valahogy...'

ki ne találd,hogy okosabbak a zsidók! inkább csak hagyományosan gazdagok voltak,az évszázadokon átívelő uzsora kamatszedésből! akinek pénze van,könnyen tanul.

a másik pedig a génekbe kódolt hataloméhség,hatalomvágy.

ennek köszönhető a sok vezető pozíció!

2013. júl. 1. 18:54
 15/63 anonim ***** válasza:
50%
A zsidóság nem csak vallás, hanem nép is. Másrészt azért ellenszenves a zsidóság sok ember szemében (legalábbis Magyarországon), mert több mint fél évszázada vezeti ezt az országot és igen rosszul. Kun Béla, Rákosi Mátyás, Kádár vezetőségi köre, Horn, Kuncze, Orbán, Bajnai, Gyurcsány. Az embereknek elegük van már abból, hogy a zsidóság egyes tagjai politizálnak és mindig a magyarság kárára teszik ezt. Röviden hát ennyi.
2013. júl. 1. 19:46
 16/63 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Te milyennek látod a hébereket?
2013. júl. 1. 19:50
 17/63 anonim ***** válasza:
A "héber" az olyan mint a "roma"?
2013. júl. 1. 19:51
 18/63 anonim ***** válasza:
Kérdező! Kérek egy eredeti héber írást. Hol keressem?
2013. júl. 1. 20:06
 19/63 anonim válasza:

_נ_ _ו_א / ת מ_פ_.‬

Magyar vagy angol billentyűn elég nehéz a kérésed

2013. júl. 1. 20:09
 20/63 anonim ***** válasza:
Aki másokat elítél vagy bemocskol, abban nincs meg az Atya szeretete ergo nem ismerte meg az égi Atyát.
2013. júl. 1. 22:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!