Miért mocskolják ennyien a zsidókat?
Ugyanolyan emberek a zsidók, mint a keresztények. Vannak olyan könyvek is, amik segítenek meghatározni a zsidókat. Szerintem ez eléggé rasszista dolog. El kellene fogadni a zsidókat mindenkinek, és eredeti héber írásból fordítani, nem kitaláltakból. Az utálat okát nem tudom még mindig helyretenni...
Szerintem ezt be kellene tiltani... Mi a véleménye a zsidóknak erről? Nekem megvan...
18F/zsidó
Mi miért nem fizetünk azért, mert a törököket kiűztük? Na, miért nem? Nem érzed, hogy más a súlya az egésznek? A területfoglalás, és a faji gyilkolás más szerintem. Azért kapják a kártérítést a zsidók, mert megérdemlik. És csak azok, akiket deportáltak. Ismerek is egy ilyen öregasszonyt... A gyerekeik, akiket nem deportáltak nem kapnak jóvátételt...
A Muhi és a Mohácsi csata már eléggé régen volt, nem?
Utolsó hozzászóló:
Talán akkora különbség lenne a kettő között?
'Talán véletlen van annyi vezető pozícióban? Az orovosi, jogi egyetemet is el kell végezni valahogy...'
ki ne találd,hogy okosabbak a zsidók! inkább csak hagyományosan gazdagok voltak,az évszázadokon átívelő uzsora kamatszedésből! akinek pénze van,könnyen tanul.
a másik pedig a génekbe kódolt hataloméhség,hatalomvágy.
ennek köszönhető a sok vezető pozíció!
_נ_ _ו_א / ת מ_פ_.
Magyar vagy angol billentyűn elég nehéz a kérésed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!