Miért mocskolják ennyien a zsidókat?
Ugyanolyan emberek a zsidók, mint a keresztények. Vannak olyan könyvek is, amik segítenek meghatározni a zsidókat. Szerintem ez eléggé rasszista dolog. El kellene fogadni a zsidókat mindenkinek, és eredeti héber írásból fordítani, nem kitaláltakból. Az utálat okát nem tudom még mindig helyretenni...
Szerintem ezt be kellene tiltani... Mi a véleménye a zsidóknak erről? Nekem megvan...
18F/zsidó
"hagyományosan gazdagok voltak,az évszázadokon átívelő uzsora kamatszedésből"
Ilyen sztereotípiák ürügyén mocskolják őket, amint látod.
Az én falumból elhurcolt hat zsidó család közt egy uzsorás se volt, de még gazdag sem. Igaz, nem is a földet túrták, hanem mesteremberek voltak a férfiak. Akkor és ott ez volt a legtöbb, amire szorgalommal vihették.
20-asnak!
Miféle égi atya? Csak nem azt akarod beetetni velem, hogy Isten férfi lenne?
22!:
(sorry a kérdezötöl. Jézus miatt)
Szoval jézus hogy nevezte istent?
Atyám...
Szoval mi a neme? kis biblia
Jézus olyan volt, mint Pál. Magyarán úgy kellett tanítania, beszélnie, hogy azt a zsidók is megértsék. A zsidóságnak pedig hím nemű a kimondhatatlan nevű törzsi Istenük.
Az emberi lelkek a Földön pedig férfiként, vagy nőként élnek, de halálukkor ez a státusz megszűnik. A lélek világában nincs a nemiség.
" A területfoglalás, és a faji gyilkolás más szerintem."
Miért, szerinted ha bármikor az elmúlt évszázadokban háború dúlt, az nem népek, népcsoportok vagy hasonló emberi csoportok között dúlt mindig, csak a holokauszt irányult egy népre ?!
Szerintem meg mindenféle gyilkosság, háború egyformán elítélendő és felháborító, nem csak az, ami a te néped ellen irányult.
Dosztojevszkij azt vetette a zsidók szemére, hogy nem hajlandók asszimilálódni, ragaszkodnak vallásukhoz, szokásaikhoz, nem engednek be gojt maguk közé. Később ez megváltozott (erről a folyamatról szól a híres Hegedűs a háztetőn), ott is és Európában is a zsidók keveredtek a keresztényekkel, sokan már nem is vallásos, hanem világi életet éltek. Akkor aztán jött Hitler, és kikutatta a keresztleveleket, hogy kiirthassa azokat, akiknek volt zsidó felmenőjük.
Más: Nagybátyám régen azt mondta, megérdemlik a zsidók, amit kaptak, mért hagyták magukat gázkamrába terelni, mint a birkák? Mert mindig csak a tanuláson járt az eszük, harcolni egyik se tudott soha. Hát miután Európában kísérletet tettek a megsemmisítésükre, sok zsidó úgy döntött, itt már mégse jó nekik, és visszament az őshazába, hogy a sivatagból kikaparjon egy talpalatnyi földet. Megtették, termővé tették ezt az akkorka országot, hogy csak egy szám jelzi a térképen, mert nem fér rá, hogy IZRAEL. Most pedig azért szidják őket, mert meg akarják védeni mindenáron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!