Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A Biblia szerint bűn melegnek...

A Biblia szerint bűn melegnek lenni?

Figyelt kérdés
én nem vagyok meleg, de az én Istenem nem venné el senkitől a boldogságát.. Amióta ezt megtudtam már nem is nagyon érdekel a Biblia:(

2013. febr. 25. 19:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/138 anonim ***** válasza:
14%

"A kereszténység az oka, hogy homoszexuális emberek millióinak megy tönkre az élete."

Hazugság ők maguk tehetnek róla. Nem a kereszténység az egyetlen vallás amely elítéli a homoszexualitást gyakorlatilag minden vallás elítéli. Csak a zsidó-liberális köröknek a céljuk gyűlöletet uszítani a keresztények ellen.

"Senki se tudja leküzdeni a szexualitását.

Aki mást mond, az hazudik. A papok is élnek szexuális életet az irányultságuknak megfelelően, csak letagadják.

Folyamatosan le is buknak . "

A homoszexualitás csak egy deviancia. Lehetne rá találni módot hogy leküzdhessék a melegek akár orvosi módon is. Egy olyan világban ahol embereket operáltatnak át nem jelenthet gondot a homoszexualitás gyógyítása. Csak bizonyos körök megpróbálják szabotálni a homoszexualitás tudományos kutatását.

"Röhej, hogy egy régi primitív könyvből indulnak ki sokan. "

Ez nem a Bibliából jön. A Biblia csak a megmagyarázása a dolgoknak. A valós ok az undor ami melegekkel szemben van és a társasdalromara káros voltuk illetve a természetellenesség.

"A Bibliát koszos csövesek írták, akik évente egyszer fürödtek.

Mi jogon teszitek tönkre több millió ember életét a bibliára hivatkozva? Mégis mit képzeltek magatokról?"

Ezt nem kívánom minősíteni bővebben remélem majd a többiektől megkapod legyen annyi elég hogy a te fajtád csak egy szerencsétlen hülye aki bábú nagyobb körök kezében. Szánalmas idióta.

"Több tucat meleg fiatal lesz öngyilkos minden évben miattuk."

Nincs erre bizonyíték csak a meleg propaganda része. Nem is lehet eldönteni hogy ki miért lett öngyilkos ha nem hagy búcsúlevelet. Nem tudhatod hogy talán azért lett öngyilkos egy feltételezett meleg mert nem meleg csak gyötörte a szégyenérzet vagy vannak homoszexuális hajlamai de nem tud velük egyetérteni. Ezért szánalmas mások öngyilkosságával példálózni amikor nem tudhatod hogy miért lett öngyilkos.

2013. febr. 26. 15:54
 22/138 anonim ***** válasza:
100%

Inkább ártatlan GYEREKEK halálát szánalmas elbagatellizálni.

Ha valaki természetellenes és undorító az te vagy öregem.

2013. febr. 26. 16:02
 23/138 anonim ***** válasza:
15%

Kedves MÁS FÉLE gondolkodású emberek.

Egy valamit nem értek.

Ha egy ember ilyen életet akar élni, akkor miért akar "keresztény lenni"

Érthetetlen, hogy Istent arra akarják kötelezni, hogy változtasson a törvényein az Ő kedvükért.

Nem nem fog.

Ha így akarnak élni tegyék, de ez nem összeegyeztethető a keresztény élettel aminek tisztának kell lenni amennyire csak lehet a tökéletlenség ellenére.

akkor éljék az életüket, de azt soha nem fogják elérni, hogy a teremtő meggondolja magát ezen a téren, ellenkezik a szentség fogalmával.

Még azok akik nem így élnek azok közül is sokan fognak azon a napon meghalni, mert ha másban is de vétettek.

Pl aki nem hagyja abba a hazugságot, lopást a jóslást és egyéb spiritiszta dolgokat azok halálra vannak ítélve,

Senki nem menekül meg aki a Biblia tanítása, vagy Jézus tanításának ellenkezőjeként él:

(Máté 12:30) 30 Aki nincs az én oldalamon, ellenem van, és aki nem gyűjt velem, szétszór.

Ha nem tartasz Jézus parancsa mellett és nem élsz úgy akkor ellene vagy harmadik lehetőség nincs.

A jelenések könyve is azt mondja,

(Jelenések 3:15, 16) 15 »Ismerem tetteidet, tudom, hogy sem hideg, sem forró nem vagy. Bárcsak hideg volnál, vagy pedig forró! 16 Így, mivel langyos vagy, és se nem forró, se nem hideg, ki foglak köpni a számból.

Azok, akik ma a Laodiceai gyülekezethez hasonlítanak, sem nem ösztönzően forróak, sem nem felüdítően hidegek. Ki lesznek köpve, mint a langyos víz

Nem lehet kétféle képen élni.

2013. febr. 26. 18:16
 24/138 anonim ***** válasza:
78%

Egyáltalán nem bűn melegnek lenni. Én lassan egy éve élek boldog kapcsolatban barátommal és nagyon szeretem őt! Ha ez bűn, hogy szeretjük egymást és jóban-rosszban kitartunk egymás mellett, akkor az mekkora bűn, hogy ezért megszólnak, netán képesek lennének megverni? Melyik a rosszabb? És igen én is csak gratulálni tudok a homofóboknak, ahhoz, hogy bújkálnunk kell, hogy kettős életet kell élnünk, bár már megszoktam, de mennyivel jobb lenne nem félni még akkor is mikor egy eldugott helyen szeretnénk megcsókolni egymást. Igazábol engem ez nem érdekel, nekem megér ennyit a boldogságom, bár remélem változni fog a helyzetünk és jobban felmerjük vállalni a kapcsolatunkat.

18F

2013. febr. 26. 19:21
 25/138 anonim ***** válasza:
34%
Sokan jönnek ilyenkor azzal, hogy Isten Ádámot és Évát teremtett. De Isten Évát csak Ádámnak teremtette (hogy népesítsék be a Földet). Azt nem szabta meg, hogy minden férfi nővel legyen.
2013. febr. 26. 20:22
 26/138 anonim ***** válasza:
67%
Épp a minap láttam egy videót egy heteroszexuális keresztény nőről, akinek mindene a Biblia, 25 éve tanulmányozza. És arra jutott, hogy a Biblia szerint NEM bűn a homoszexualitás. Aki tud angolul, annak érdemes megnézni: http://www.youtube.com/watch?v=GI3tpS6Ff9g
2013. febr. 26. 20:34
 27/138 anonim ***** válasza:
100%

20:34

Erre jutott Birtalan Balázs is a "Halállal lakoljanak?" című könyvében.

[link]

2013. febr. 26. 21:03
 28/138 anonim ***** válasza:
9%

kedves Hozzá szóló.

Mi keresztének senkit nem ítélhetünk el, mert az ítélkezés joga Jehováé és Jézusé.

Viszont amit elítélhetünk, azok a tettek amik Isten törvényével szemben állnak.

Ezeket természet ellenesnek nevezzük, mert egy férfi, és egy nőnek adatott a párkapcsolat, és az első ember párnál megállapítást nyer.

amikor megteremtette, Ádámot látható volt, hogy minden élőlények, állatnak megvolt a hím mellett a nősténye csak Ádámnak nem.

Ezért azt mondja a Teremtő hogy alkot neki segítőt mint egy kiegészítőt. ekkor megalkotta a Nőt, ami szerintem nem szorul magyarázatra,

Kiegészítő.

Nos mit jelent valakit kiegészíteni?

Nyilván azt, hogy míg az egyik ilyen a másik olyan és nem egyformák, sem testben sem szellemben.

Jehova a férfit nevezte ki családfőnek a Nő mellé.

Ez egy családi elrendezés és Isten állította fel ezt az elrendezést, és soha nem utalt még csak a gondolatában sem hogy ez más kép lehetséges.

Ez így természetes, és normális.

Ha valaki még is más kép akar élni, tegye, joga van hozzá.

DE

Ne gondolja hogy Isten királyságának részese lehet, hiszen csak azok kerülhetnek ide akik mindenben tiszták erkölcsösek, szennyfolt nélküliek stb.

S ebbe sem a prostituáltak, tolvajok, jósok, Sátáni dolgokat cselekvők és egyéb helytelenséget tevők nem lehetnek a részesei, és ha fáj is az egy neműekhez vonzódok sem.

ezért azt meg kell hogy értsétek amiről az előbb is beszéltem.

Armageddonig élhettek így mert Jehova nem büntet jelenleg.

De ha nem változtattok, akkor sajnos a büntetéssel ami halált jelent nektek is szembe kell nézni mint bárkinek aki biblia ellenesen él.

Ezt az ítéletet a Teremtő rendelte, hozta, s ezen nem változtat.

Csak azt próbálom megértetni veletek, hogy most még lehet bűnben élni Armageddonig, de ha valaki azt meri állítani, hogy szereti az Istent az hazudik ha a parancsait nem tartja be. Hanem még dacol vele.

Nem helyes így élni, de ha nektek ez jó akkor tegyétek, de miért akartok keresztényként élni amikor ez nem keresztényi.És Isten áldását akarjátok arra amit undorítónak, szennynek tart.S soha ne fogja az áldását adni.

Az egyház becsapott titeket, avval, hogy támogat ilyet pedig erről is szó van a Bibliában.

Hogy az egyházban is vannak ilyen papok és jóvá is hagyják pedig le van írva, hogy nem lehet.

(Róma 1:32) 32 Ezek — bár nagyon is jól ismerik az Isten igazságos rendeletét, hogy akik ilyeneket gyakorolnak, halált érdemelnek — nemcsak hogy továbbra is teszik ezeket, de jóváhagyásukat is adják azoknak, akik ezeket gyakorolják.

Nem értem olyasmiért harcoltok ami lehetetlen. S nem emberekkel harcoltok hanem Istennel.

Nem tudom érthető-e?

Nem bántás, magtokkal toltok ki, nekem ez fáj hogy emberként nem értitek meg.

2013. febr. 26. 21:12
 29/138 anonim ***** válasza:
67%
#29 Szórakoztató emberke lehetsz. Haverkodunk? xD
2013. febr. 26. 21:30
 30/138 anonim ***** válasza:
69%

poet1! Miattam ugyan miért lennének aidsesek? Egyetlen kapcsolatom volt és van egész életemben, azzal akit nagyon szeretek... Ne általánosíts már... Na de befejeztem, nem fogok a te szintedre süllyedni... És szerintem egyáltalán nincs azzal semmi gond, ha két ember szereti egymást, nem lehet beleszólni abba, hogy kit szeret valaki és kit választ élete szerelmének.

18F

2013. febr. 26. 21:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!