Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A Biblia szerint bűn melegnek...

A Biblia szerint bűn melegnek lenni?

Figyelt kérdés
én nem vagyok meleg, de az én Istenem nem venné el senkitől a boldogságát.. Amióta ezt megtudtam már nem is nagyon érdekel a Biblia:(

2013. febr. 25. 19:18
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/138 anonim ***** válasza:
39%

Előző!

A nagyon sok melegnek azért van felesége, mert a társadalmi nyomás miatt megházasodik ÚGY, HOGY SOHA SEMMIT NEM ÉREZ A FELESÉGE IRÁNT, SE SZERELEMeT, SE SZEXUÁLIS VONZALMAT. És ezek a tragédiák pont a homofób heterók miatt vannak. Ami a heteró házasságot illeti, az se olyan magasztos Pál szemében: "Mindenki maradjon úgy ahogy én" írja a nem házasoknak vagy "Ha házas vagy ne keress válást, ha nem vagy házas ne keress házasságot" Le írja azt is az egyedül álló még többet tud isten dolg aival foglalkozni és üdvös, Jézus kifejti a szaddaceusoknak, hogy az Új világban ezek nem lesznek. Kár ezen lovagolni, mert ti heteróknak is az önmegtartóztatás van első körben javasolva úgy hogy nem bűn a házasság sem.

Ami azt illeti Pál beszél természet ellenes célokra fenntartott férfiakról, az ószövetség is említi a férfi prostituáltakat. Az idézett rész arról szól hogy a római heteró férfiak a bálványtemplomok orgiáin vetek részt ahol egymással közösültek, nyilván voltak ott prostituáltak is de ez nem lényeg. Heterókról van szó akik feleségük helyett bálvány templomok orgiáiban élték meg a szexualitást ami bűn. Sehol nem írja szerelem teljes monogám meleg párkapcsolat is elítélendő. Ez a rész nem erről szól.

2013. márc. 16. 12:33
 72/138 anonim ***** válasza:
100%

" Az idézett rész arról szól hogy a római heteró férfiak a bálványtemplomok orgiáin vetek részt ahol egymással közösültek, nyilván voltak ott prostituáltak is de ez nem lényeg. Heterókról van szó akik feleségük helyett bálvány templomok orgiáiban élték meg a szexualitást ami bűn. Sehol nem írja szerelem teljes monogám meleg párkapcsolat is elítélendő. Ez a rész nem erről szól."

Hazugság ahogy korábban kifejtettem.Különben is az házasságtörés lenne és Pál nem ezt mondja.

2013. márc. 16. 12:49
 73/138 anonim ***** válasza:
53%

"Egy homoszexuális is el tudja hagyni a női nemet,rengetegnek felesége van"

és a többi? na ne mondd, hogy csak azok a melegek bűnösek, akiknek van/volt feleségük, akiknek meg nincs, nem. :D

2013. márc. 16. 20:58
 74/138 anonim ***** válasza:
18%

" na ne mondd, hogy csak azok a melegek bűnösek, akiknek van/volt feleségük, akiknek meg nincs, nem. :D"

De sokkal különbek tőlük. Amúgy is csak egy városi legenda ez az egész hogy olyan sok házas "meleg" férfi lenne. Nagyjából annyi valóságtartalma van mint amikor az állatokkal akarjak bizonyítani a homoszexualitás létjogosultságát. Ha lehetne mérni az emberi becsületességet és a hűséget akkor a melegek a legalján lennének a legtetején még azok az őseink akik vérüket adták értünk. Kevés nemzet van ahol ma megmaradt az ilyesfajta becsület. Másvilág van már igaz, de fent kell tartani a rendet és a melegeknek van választásuk. Itt nem a melegségről van szó ennél sokkal többet akarnak.

2013. márc. 16. 22:02
 75/138 anonim ***** válasza:
nahát a látens náci 21%-os, te még létezel? :D
2013. márc. 16. 22:08
 76/138 anonim ***** válasza:
39%

"De sokkal különbek tőlük."

De egyáltalán hogy lehet Isten, a társadalom, az erkölcs, de magában az emberiesség szemében érvényes egy olyan házasság ami egy meleg férfi és egy heteró nő között köttetik????? Hiszen a meleg fél nem SZERELMES ÉS NEM ÉREZ vonzalmat a nő iránt. Most vagy szerelemből házasodunk vagy fajfenntartás meg egyéb érdek pl. gazdasági vagyoni célból. Én úgy hiszem a szerelemből és szeretetből, azzal akivel megtaláltuk az igazit a tárunkat. Ez kéne, hogy legyen a motiváció, és így éri el a házsság a célját, hogy bnne lévő felek boldogok legyen az heteró vagy melegek között kötött házasság. (És a heterók esetében ezt kíséri még a gyermekáldás).

Az, hogy hány meleg nősül meg nagyban függ a társadalom homfóbia szintjétől, nyilván Hollandiában nem sok, de pl. Oroszországban sztem 80 % is lehet az arány. Magyarországon meg nő az öngyűlölő melegek száma...

2013. márc. 16. 22:51
 77/138 anonim ***** válasza:
0%

Magyarországon meg nő az öngyűlölő melegek száma...

pontosan, aztán idejönnek a gyk-ra fröcsögni. és még azt is hazudják maguknak, hogy nem melegek, mert nem szexelnek férfival.. lol

2013. márc. 17. 00:36
 78/138 anonim ***** válasza:

"és a többi? na ne mondd, hogy csak azok a melegek bűnösek, akiknek van/volt feleségük, akiknek meg nincs, nem. :D"

Ki mondta ezt?

2013. márc. 17. 08:04
 79/138 anonim ***** válasza:
100%
fuu micsoda egy hisztit leversz itt :D úgy látom megint beletapostam a látens homokos lelkedbe azzal, hogy akkor is a homokos vagy, ha csak vonzóndsz a férfiakhoz.. :D
2013. márc. 17. 13:01
 80/138 anonim ***** válasza:
12%
Gyerekek, minden az agyban van. Ha valaki férfi létére nem érez vonzalmat egy gyönyörű nő láttán, akkor ott az agyban van a bibi. Isten képes megváltoztatni bármilyen bűnös embert, csak hinni kell benne és kérni. Sok homokos ember változott meg Isten szava hatására és most boldog életet élnek.
2013. márc. 17. 18:31
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!