Jehova Tanúi a vérszegények nálatok kiválasztottak, és olyanok, mint más vallásoknál a sámánok, táltosok?
Megint a minden bizonyíték nélkül való "nekem van igazam csak is és ez van a biblia szerint..." blöff "érv"
Kit akarsz ezzel megetetni?
Kedves Vanko:
VÉGRE EGYSZER ELISMERTED, HOGY NEM NEKED VAN IGAZAD!
"A vér ókori "gyógyászati" felhasználásáról már nem először hazudtolsz meg!"
"Mit hoztál?Hol?A Bibliai tényt, mi szerint erről nincsen szó benne elfogadom,a ti hazug belemagyarázásaitokat nem."
Olvass vissza! Több kérdésedre, mellyel kétségbe vontad a nyilvánvaló igazságát is az adott történetnek, a Biblia pontos kijelentésével válaszoltam. Érdekes, ennek elismerése is mindenkor csak hallgatólagosan történt meg, mindig egy újabb téma és másik oldalról való megközelítés.
Az pedig nem igaz (ezt is megbeszéltük), hogy a vértrafó tilalmát nem foglalja magában a bibliai parancs. Nem igaz, hogy "nincs szó benne" erről! Ezt csak hamis érvekkel tudod cáfolni, mint hogy konkrétan nem tiltja, miszerint "tilos a vérátömlesztés". Ez egy hamis érv, mert egy seregnyi dolgot sem tilt konkrétan kimondva, pl. azt sem, hogy "tilos a heroin fogyasztás", vagy a "dohányzás".
Ezért CSAKIS az egyéb bibliai kijelentésekből és példákból tudhatjuk meg, hogy mi Isten álláspontja erről. Az viszont egyértelművé teszi, hogy nincs mentség, a vér felhasználása szükséghelyzetben is BŰN! Hiába értetlenkedsz, a Biblia vérrel kapcsolatos egyéb kijelentései csakis ezt támasztják alá.
Ezt támasztja alá a vér "ujjlenyomatszerű" megteremtése is, mely annyi tragédiát okozott és okoz ma is!!!
Ezt támasztja alá, hogy a vér, mint "életmentő" kezelés kiváló alternatívákkal és sokkal veszélytelenebb módszerekkel kiváltható!!!
Semmilyen pontos kijelentéssel nem válaszoltál.
"Az pedig nem igaz (ezt is megbeszéltük), hogy a vértrafó tilalmát nem foglalja magában a bibliai parancs"
Az pedig pontosan igaz,hogy a vérátöml. parancsát nem foglalja magában.
Rengeteg mással is érveltem.ez egyszerű hazugság.
A vér rengeteg életet megmentett még ma is, ez bizonyítja ilyen formában való használatának teljes legalitását.
A vér felhasználása erre a dologra egy Isten által tiltott módszer! Az allogén vér nagyon veszélyes módon és nagyon rossz hatásfokkal használható "életmentésre" az alternatív kezeléstechnikákhoz képest. Éppen ezért lassan és fokozatosan ki fog szorulni a "gyógyászatból" a vértranszfúzió. De mint minden jelentős paradigmaváltás a tudományban, nem megy könnyen és sajnos sok ember egészsége és élete árán történik csak meg!!
Már régen nem velem, hanem tőled, tőlem sokkal okosabb és képzettebb orvosok seregével vitatkozol - méghozzá igen fanatikusan és felületes ismerettel. Őket hazudtolod meg, nem engem, én csak hivatkozom rájuk. Ezek az orvosok bizonyítják, hogy a trafóval ellentétben, jobb orvosi ellátásban részesülnek Jehova Tanúi és azok, akik visszautasítják a vért. Ezek tények! Tehát akkor ki az "életellenes"????
A vér felhasználását átömlesztéssel sehol nem tiltja Isten.
Igen hát persze,el is hittük a ténynek beállított őrtoronymaszlagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!