Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Kit erdekel, milyen az igazi...

Kit erdekel, milyen az igazi Isten?

Figyelt kérdés
Nem kereszteny,iszlam,zsido,wicca,vagy egyebb eszmefuttatasra gondolok,nem vallasi dolgokrol beszelek,az igazi,teljesen felreertett Istenrol beszelek.
2012. dec. 12. 01:09
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Azt írtad, hogy meditáció útján kaptál válaszokat Istentől. A helyzet az, hogy amikor valaki meditál, akkor olyan állapotba kerül, mint alvásnál. De mivel nem alszol, ezért ébrenlétben sikerül lemenned olyan szintre, ahol már a tudatalattidtól kérdezhetsz bármit. Te a tudatalattid hangját hallod akkor, vagyis a válaszok tőled jönnek, az a sok év tanulás mind ott van benned, azok jönnek elő.

2013. márc. 5. 12:50
 52/57 anonim ***** válasza:

Van benne valami amit az utolsó mond, de én pluszként belehelyezném ebbe az egyenletbe a hullám, vagy rezgés elméletet. Tehát nincs anyag, minden hullámokból épül fel. Ezt azért kellet elmondanom, hogy értsétek a továbbiakat:

Tehát azért nem láthatjuk Istent meg nem tudunk vele kommunkiálni mert magasabb rezgésszámon van az ahol ő van. Például szabad szemmel nem látható az ultra ibolya fély, vagy a röntgen sugár, de megfelelő eszözökkel igen. Attól hogy nem látju még léteznek. A meditácóval egy magasabb ferekvenciát lehet eléri ahol már lehet kommunkálni a teremtővel.

Ez persze csak az én elméletem(meg Balogh Béláé, aki ismeri) tehát meditációban szerintem igezis lehet kommunikálni felsőbb rendű lényekkel, sőt könnyebben tanulhatunk is tőlük ha odafigyelünk. Ezt az állapotot nemcsak meditációval lehet előrni, révülettel, vagy alkalmasint ayahuasca tea szürcsöléssel ami megnyitja a felsőbb gondolkodás kapuit.

2013. márc. 14. 17:51
 53/57 anonim ***** válasza:
44%

Csak mielőtt lehurrognátok, a droghasználat miatt, tapasztaltan már egy-smást dolgot, és az nem földi volt azt biztos. Tanultam, sok új dolgot... Legyetek nyitottak!! :)

Béke veletek.

2013. márc. 14. 17:55
 54/57 anonim ***** válasza:
Jártas vagyok a tudatos álmodásban (álom irányítás), ahol álmomban akár beszélgethetek a tudatalattimmal is, aki nézhet úgy ki mint egy isten. Beszélgettem is már a tudatalattimmal, de semmi olyan információt nem tudtam kiszedni belőle, amit jó magam ne tudtam volna. Tehát ha azt mondjátok, hogy istennel beszélgettek, akkor lássunk valami bizonyítékot rá.
2013. márc. 14. 21:58
 55/57 A kérdező kommentje:
Milyen bizonyitekot szeretnel,hogy mutassak neked?
2013. márc. 30. 02:44
 56/57 A kérdező kommentje:

Milyen bizonyitekot szeretnel,hogy mutassak neked?

Szerintem a tapasztalat eleg bizonyitek,probald ki,amiket mondtam,ha meg ki sem probalod,az mar szuk-latokoruseg,mivel egybol megbelyegzed azt,amit meg enm si tapasztaltal elozoleg meg.

2013. márc. 30. 02:45
 57/57 A kérdező kommentje:
nem is*
2013. márc. 30. 02:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!