Szerintetek miért utálják Jehova Tanúit? Őnáluk kedvesebb embereket nem láttam!
Figyelt kérdés
2009. aug. 15. 20:09
151/193 anonim válasza:
Ha olyan okos tóni vagy,gyerünk magyarazd meg azokat amit fel írtak az előbb???na most légy nagy ész,me látom a szad tudod jártatni!nekem csak jó dolgokat mondanak a tanúk sőt nem sületlenseget mint teh....mit kerese ezen az oldalon.neked se istened se embered ......nem vok tanú.. meg...
152/193 anonim válasza:
Nem éri meg veszekedni..olyan emberrel aki elveti isten szent szellemét...vagyis hatékony erejét.meg h láttam???nem nem láttam!de a levegőt sem látom mégis el hiszem h létezik!!amikor a bibliát írtak akk is isten szent szelleme vezette azokat az embereket h megírják ezt.(2timóteus 3:16).nem lepődok meg mert jézus azt mondta:h az utolsó napokba az igaz keresztények majd az üldözet köszpontjai lesznek!!!!!
153/193 anonim válasza:
Nem tom h csinálják a tanúk de tenleg minden biblia verset értenek!!
154/193 anonim válasza:
Nem tagadom Istent,hiszek benne,de amit a jehovák végeznek,az már tulzás!Milyen sületlenségeket állitok?Kérlek ird le!Amugy nem én állitom,hogy megszállt valakit isten szent szelleme!!Kérlek ird le!100% hogy te is jehova vagy!Áruld már el,hogy lehettek szerető emberek,hogyha egy jehova szerető családban (saját tapasztalat) a haver kiáll a jehovaságból,és őt emiatt a szüleik kidobják,és nem hajlandóak vele szóba állni????Ez a szeretet???És ha kopogtattok és azt mondom,hogy köszönöm nem vagyok kiváncsi,akkor is nyomultok!!Jézus házról házra járt prédikálni??Nem!Aki kiváncsi volt,utánna ment!Nektek is ott van a királyságterem,és aki kiváncsi,az elmegy megnézni,meghallgatni titeket.Nem igy lenne rendjén??
155/193 anonim válasza:
11:48 mit irtak fel az előbb??Mit magyarázzak meg??
156/193 anonim válasza:
Nem én álitottam (jehova tanúja) h nem hiszel istenben!!ne kavard össze.
157/193 anonim válasza:
Amit én írtam 09:20 kérlek olvasd el.egy kicsit hosszú de a személyes tapasztalatodra választ kapsz.
158/193 anonim válasza:
Nem akarok vitatkozni erről senkivel.mindenkinek meg van a maga vallása.és ha megyünk házról házra ezt azért tesszük mert jézus kért meg erre:máté 28:19-20.mi csak az ő példáját követjük máté 4:17,máté 24:14,cselekedtek10:42,roma 10:15
159/193 anonim válasza:
Jézus semmi ilyesmit nem kért, az apostolok pedig kifejezetten ellenezték
160/193 anonim válasza:
Szépen keresd meg a bibliadat,a könyves polcról,törolgesd le a portol.aztán szépen keresd meg a biblia verseket amik fentebb le vannak írva.igen pontosan ott ügyes vagy!bráávó!látod meg érted teh ha nem rágóm a szadba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!