Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szoktatok imádkozni elhunyt...

Szoktatok imádkozni elhunyt családtagjaitokért?

Figyelt kérdés

Milyen időközönként?

Ha nem, miért nem?

2012. márc. 31. 20:32
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/73 anonim ***** válasza:

Ez nagyon érdekes, amit írsz:)

Nekem is volt már ilyen érzésem, de valahogy soha nem tudtam bebizonyítani, hogy volt-e. Úgy értem csak éreztem, felmerült bennem, hogy ez mintha volt-e, de nem tudtam az agyam azon részéhez nyúlni, hogy visszaemlékezzek és pontosan betudjam magamnak bizonyítani a dolgokat.

2012. márc. 31. 23:32
 62/73 anonim ***** válasza:
Látomásod volt, vagy újabb dejavu-d? :D
2012. márc. 31. 23:34
 63/73 anonim ***** válasza:
déjá vu xD
2012. márc. 31. 23:35
 64/73 A kérdező kommentje:

Kezd el te is írni az álmaidat, illetve a dolgokat amik az életben megérintenek, vagy úgyérzed fontos gondolat.

Lehet nem most jön majd elő, hanem évek múlva, és lehet hogy csak egy villanásnyi lesz egy szitu, egy hang, egy folta csempén, a lényeg, hogy be fog ugrani, hogy de ismerős ez bszus!

És akkor majd ha megnyitod a leírásod, és még benne is lesz, megbizonyosodsz arról, hogy valami van.

Valami amire nincs magyarázat.

2012. márc. 31. 23:36
 65/73 anonim ***** válasza:
Azért nem értem... Próbálom megérteni a kérdező válaszait, miértjeit, de mindig az jön ki, hogy én vagyok a hülye és őszintétlen, aki itt ülök tudatlanul a kozmikus katyvaszban a szepticizmusommal. Amit nem tudom, miért aggatott rám a kérdező, mert semmi erre utalót nem írtam.
2012. márc. 31. 23:37
 66/73 anonim ***** válasza:
Köszi, ez tetszik ez az ötlet:)
2012. márc. 31. 23:38
 67/73 A kérdező kommentje:

ok!

És most megyek megnézem a FEHÉR ZAJ mindkét részét!

Ó jeeeeeeeeeeeee! ;)

2012. márc. 31. 23:42
 68/73 anonim ***** válasza:
Nem vagy hülye egyáltalán, csak máshogy gondolkodtok.
2012. márc. 31. 23:42
 69/73 anonim ***** válasza:
Néha úgy szeretnék értelmes eszmecseréket folytatni, de valahogy mindig csak szélmalomharcot találok :S
2012. márc. 31. 23:48
 70/73 anonim ***** válasza:
81% én neked adok igazat!A kérdező zagyva életébe akar valamiféle rendszert belevinni és meg magyarázni hogy nem értelmetlen a létezése.De ez csak az ő fejében létezik.A deja vu:mindenki átélte már de nem biztos,h nem egy régen látott filmből megragadt jelenet ugrik e be.
2012. ápr. 1. 00:01
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!