Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Templomba, elhunyt emlék...

Templomba, elhunyt emlék miséjére nagyon gáz farmerben menni?

Figyelt kérdés
Mindenképp fekete, vagy legalább is sötét, rendes nadrág kell? Felső természetesen fekete. Családtagról van szó.
2010. okt. 6. 14:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy vagyok vele, hogy megadom a tiszteletet azzal, hogy alkalomhoz illően felöltözök, sötét öltönyt veszek fel.
2010. okt. 6. 15:06
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is hagyd ki a farmert, tiszteletlenség az elhunytal szemben is, és a hozzátartozókkal szemben is. Szerintem azt a fél órát ki fogod bírni.
2010. okt. 6. 15:36
 3/5 A kérdező kommentje:
igazából csak kíváncsi voltam, én is inkább a rendes sötét nacira szavazok. viszont nincs semmi rendes sötét cipőm, csak egy fekete sportcipő, abból a kulturáltabb fajta,....
2010. okt. 6. 15:39
 4/5 anonim ***** válasza:
37%
Én farmerban mentem, fekete sportcipőben, sőt, kabát is volt rajtam, mert télen volt, és így is majd' megfagytam. Nem éreztem egyáltalán tiszteletlenségnek, de amúgy nem tudom, nem vagyok vallásos...
2010. okt. 6. 16:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Templomba bármilyen szertartásra is menni egyáltalán nem illik farmerben (meg pl. tornacipőben, rövidnadrágban, stb.) Ha valaki nem is vallásos, akkor is illik tiszteletben tartani a hely szent jellegét.
2011. szept. 10. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!