Meg lehet-e találni egy elhunyt lelkét a következő életében az új testével?
Csak értelmes válaszokat kérek!
Nem tudom érthető volt-e leírom újra.
Szoval meghalt valakim és hiszek a lélekvándorlásban. Ugye a lélek újjászületik egy új testben valahol és én ezt szeretném megtalálni ha lehetséges.
Vagy tudnátok fórumot, honlapot írni ami ezzel foglalkozik?
Nem hinném. aki újjászületik, az elvileg nem emléxik az előző életére. Vannak ilyen hipnózisos és egyéb módszerek, amik állítólag képesek az előző életet feltárni, de ez még akkor is nehéz, ha az egyén kezdeményezi. Kívülről sztem bemérni, hoyg egy adott lélek hol van a Földön elég necces, és mégcsak nem is biztos, hogy emberként születik újjá az illető.
Plusz nem is túl etikus beleavatkozni az adott ilető új életébe. Én pl nagyon nem örülnék neki...
Tudom hogy nem jó dolog bele avatkozni de nem tudom feldolgozni:( nagyon hiányzik.
és ne nézzetek hülyének de nem is emberről van szó hanem állatról:( olyan hirtelen és hamar halt meg. még nagyon sokat kellett volna élnie:(((
Hogy ilyesmi létezik, vagy sem, azt sem pro, sem kontra nem bizonyította senki, tehát ez nem tudható. Innentől ez hit kérdése, a másik embert (akámilyen is) meg nem illik a saját (nem)hitünkkel meggyőzni. Pont.
A Te gondod az, hogy nem tudod elengedni őt. Nem írod, mikor veszítetted el a kedvencedet, de általában fél-egy év alatt még a legnehezebb gyászon is túljutunk- ilyen az emberi természet szerencsére.
Örök törvénye az életnek (akármennyi legyen is belőle), hogy aki megy-azt el KELL engedni, visszatartani senkit nincs jogunk, csak abból az (érthető) önzésből fakadólag, hogy nekünk ő hiányzik.
Az idő a legjobb barátod. A gyász elviselésére, feldolgozására tanít ez az eset, ami számodra még nagyon nehéz lehet.. :( Megértelek.
Ha ez így van, akkor találkoztok még. Nem kell tenned semmit.
Addig gondolj rá erősen, gondolatban beszélgess vele.
Lehet, hogy csak 100 év múlva lesz kész az új élettervével. Biztos veled tervezi, ha nem sikerült mindent lezárni.
Addig inkább az ittlévőkkel foglalkozz! Nehogy megint így járj!
Biztos nem véletlen, hogy így kiugrott, neki vmiért most így volt jó.
Nem tudta vállalni az előtte állót. Lehet, hogy igaza volt.
Vigasztalás: Dr. Bruce Goldberg: Előző életek jövendő életek Édesvíz, 1990 c. könyvben
A [link] egy f@szság.
Ha lélek újjászületik egy új testben (és "nem vár meg") de szeretnéd megtalálni, ez lehetséges. A Földön ez rohadt nehéz, de a szellemvilágbeli otthonunkban könnyű.
Az a trükkje, hogy még a "megtestesült" lélek is hátrahagy valamennyi (változó %-ú, pl. 15-40%)energiát akivel azért lehet találkozni és beszélgetni legfeljebb nem annyira aktív, fürge, stb., de ugyanaz vagyis Ő az.
Ilyen okból látszólag mindig mindenkit megvárnak pl. szülei, szerelme, gyermekei, stb.
Ne aggódj, igazat írtam, majd meglátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!