Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szoktatok imádkozni elhunyt...

Szoktatok imádkozni elhunyt családtagjaitokért?

Figyelt kérdés

Milyen időközönként?

Ha nem, miért nem?

2012. márc. 31. 20:32
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/73 A kérdező kommentje:

Dehogy vagyok destruktív, alkotni is szeretek, és meglepődnél milyen dolgokat hoztam már rendbe a szerencsének, (vagy talán a felső erőnek) köszönhetően?

Te gondolnád, hogy egy notebook alaplapot aminek a chippjébe valami állat belevágta a csavarhúzót, és nemhogy félbetörte rajta a bioschipet, - de még 3 lábát tőből le is szakította plusz szétkarcolta a memóriaslotnál az elektronikus utakat - még működésre lehet bírni?

Mindezt a chip kicserélése nélkül?

Most egy ilyen gépről írok!

De hoztam már rendbe kiakadt olvasófejű vinyót is.

És nincs semmi spéci eszközöm a dologhoz.

És, hogy miért hoztam fel példának?

Hát mert nem akartam, hogy azt gonold, hogy csak a vallásból átvett dolgokat használtam, te feltételezted ezt.

2012. márc. 31. 22:51
 42/73 anonim ***** válasza:
Még szerencse. Egyesével nem is lennének olyan gázosak ezek a dolgok, de azért így kicsit, balljuk be, fura. Ha még hozzávesszük ezt a fura világnézetet...nem nagyon tudom így hova tenni. A különös világnézettel rendelkező ismerőseim eddig mindig el tudták magyarázni a miérteket, meg azt, hogy miért úgy gondolják elég logikusan. Nekem ez úgy jön le, mint amikor gyerekként ellenkezel, hogy miért kell ezt vagy azt megcsinálni, erre anyád rávágja, hogy mert azt mondtam. Vagy ahogy a pasik szeretik a nőket kifigurázni: csak. Érted, mire gondolok?
2012. márc. 31. 22:53
 43/73 A kérdező kommentje:

Egyébként egy szóval sem mondtam, hogy imádom Istent!

Én elismerem, hogy létezik, és tisztelem a nagyságát, és a segítségét kérem, ha úgyérzem szükségem van rá!

És tudom, hogy számíthatok rá valamilyen szinten, ha nem is azonnal, de a jövőm oylan irányt vesz majd.

Hogy egy mondattal fejezzem ki.

Minden jó lesz!

2012. márc. 31. 22:54
 44/73 A kérdező kommentje:

Te mindent meg tudsz magyarázni, amit csinálsz?

Kétlem, hogy így lenne!

Akkor nyilván azt is meg tudod magyarázni miért éppen olyan dologról álmodsz, amiről éppen álmodsz,

vagy miért éppen azt tetted amit tettél miközben hibáztál!

2012. márc. 31. 22:57
 45/73 anonim ***** válasza:
Igaz lehet mi vagyunk hülyék amiért nem döfünk mindjárt egy kést a tv-be. Most komolyan minek írod le ezeket? Ezzel csak azt magyarázod,hogy furcsa vagy.
2012. márc. 31. 22:59
 46/73 anonim ***** válasza:
Amit csinálok, azt meg tudom magyarázni. Az álom nem tudatos cselekvés a részemről, tehát csak történik. Azt minek is kéne magyarázgatnom, meg elemezgetnem?
2012. márc. 31. 23:00
 47/73 A kérdező kommentje:

Miből gondolod, hogy nem tudatos?

Mert ezt vetted át a biológia tudományból?

Egyáltalán átgondoltad már azt, hogy csupán a töredékét tudod bizonyítani annak amit megtanítottak veled?

2012. márc. 31. 23:02
 48/73 anonim ***** válasza:

Hát engem eddig csak az tartott vissza jó néhány albal bevágástól, hogy a másik embernek "kárt okoztam" volna.

De a TV -be ha kést vágnánk, lehet megb..szna az áram xD Az nem lenne túl kellemes...

2012. márc. 31. 23:03
 49/73 A kérdező kommentje:

Sosem volt még oylan, hogy álmodban leküzdötted a rémálmodat?

Irányítottad az alvási paralízisedet?

És csak azért sem aludtál rosszul amikor jól akartál aludni, de rémálom gyötört?

Sosem oldottad meg még egyetlen visszatérő álmodat sem?

2012. márc. 31. 23:04
 50/73 anonim ***** válasza:
Szóval a felsőbb hatalom ruház fel a képességgel, hogy irányítsd az álmodat? Szerintem Te csak ellent akarsz mondani mindennek és mindenkinek. Ez már színtiszta kötözködés. Ráadásul annak, amit mondasz, se füle, se farka.
2012. márc. 31. 23:07
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!