Szoktatok imádkozni elhunyt családtagjaitokért?
Milyen időközönként?
Ha nem, miért nem?
Dehogy vagyok destruktív, alkotni is szeretek, és meglepődnél milyen dolgokat hoztam már rendbe a szerencsének, (vagy talán a felső erőnek) köszönhetően?
Te gondolnád, hogy egy notebook alaplapot aminek a chippjébe valami állat belevágta a csavarhúzót, és nemhogy félbetörte rajta a bioschipet, - de még 3 lábát tőből le is szakította plusz szétkarcolta a memóriaslotnál az elektronikus utakat - még működésre lehet bírni?
Mindezt a chip kicserélése nélkül?
Most egy ilyen gépről írok!
De hoztam már rendbe kiakadt olvasófejű vinyót is.
És nincs semmi spéci eszközöm a dologhoz.
És, hogy miért hoztam fel példának?
Hát mert nem akartam, hogy azt gonold, hogy csak a vallásból átvett dolgokat használtam, te feltételezted ezt.
Egyébként egy szóval sem mondtam, hogy imádom Istent!
Én elismerem, hogy létezik, és tisztelem a nagyságát, és a segítségét kérem, ha úgyérzem szükségem van rá!
És tudom, hogy számíthatok rá valamilyen szinten, ha nem is azonnal, de a jövőm oylan irányt vesz majd.
Hogy egy mondattal fejezzem ki.
Minden jó lesz!
Te mindent meg tudsz magyarázni, amit csinálsz?
Kétlem, hogy így lenne!
Akkor nyilván azt is meg tudod magyarázni miért éppen olyan dologról álmodsz, amiről éppen álmodsz,
vagy miért éppen azt tetted amit tettél miközben hibáztál!
Miből gondolod, hogy nem tudatos?
Mert ezt vetted át a biológia tudományból?
Egyáltalán átgondoltad már azt, hogy csupán a töredékét tudod bizonyítani annak amit megtanítottak veled?
Hát engem eddig csak az tartott vissza jó néhány albal bevágástól, hogy a másik embernek "kárt okoztam" volna.
De a TV -be ha kést vágnánk, lehet megb..szna az áram xD Az nem lenne túl kellemes...
Sosem volt még oylan, hogy álmodban leküzdötted a rémálmodat?
Irányítottad az alvási paralízisedet?
És csak azért sem aludtál rosszul amikor jól akartál aludni, de rémálom gyötört?
Sosem oldottad meg még egyetlen visszatérő álmodat sem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!