Szoktatok imádkozni elhunyt családtagjaitokért?
Milyen időközönként?
Ha nem, miért nem?
Állítottam én ilyet, hogy felruház engem bármi is bármivel?
Te rögeszmés vagy?
Ne kapaszkodj már állandóan annak az ellenkezőjébe amit írok.
A kérdésre válaszolj!
Olyan volt már veled, hogy hiába erölködtél álmodban, hogy mozogj, nem bírtál vagy csak nagyon lassan?
Vagy olyan, hogy nagyon lassan bírtál csak reagálni információkra?
Aza vicc, hogy őszintén válaszolni sem tudsz, vagy cáfolsz, vagy szkeptikus vagy.
A köv válaszod nyilván az lesz, hogy nem neked még sosem volt alvási paralízised, és rémálmod sem!
Ha ennek semmi köze a felsőbb hatalmakhoz, mi a csudának hoztad fel az alvást, álmodást??? Azzal, hogy teszem azt félálomban már képes vagyok irányítani az álombeli történéseket, mit kéne, hogy bizonyítson? Egyáltalán ezzel a sok sületlenséggel mire akarsz kilyukadni?
És miért vagyok szerinted rögeszmés?
Nem kapaszkodom semmibe, ha valami értelmes, loguikus, racionális, vagy bármilyen formában értelmezhető, témába vágó dolgot mondanál, egyetértenék. Nem azért mondok B-t, mert Te Á-t mondasz, ha ez most megnyugtat...
78-as igen ez az alvásparalízis.
Mikor legelsőnek éltem át majdnem megfulladtam, iszonyatosan bepánikoltam.
Aztán valahogy lenyugodtam és elkezdtem csak a lábamujjam mozgatni, majd a lábam, és végül sikerült felébtrednem, de már bőgtem a végén.
Aztán ezt már a következőknél tudatosan alkalmaztam és már pánikba sem estem!
Tudod miért? mert átvillant az agyamon két szó!
Várj!
Mindjárt!
Évek óta nem volt azóta sem iylen bénultan ébredésem.
81%-os
Hát nem érted?
Mindennek mindenhez köze van!
Ezt hadd ne kelljen már bizonyítanom :D
A káoszelméletről gondolom hallottál már vagy nem?
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__2..
Ezt még régebben írtam xD Igaz, hogy nem a kérdésre válasz, de velem ilyen szokott lenni. 1 hete is volt kb.
Akkor hogy örülj, visszakeresem és válaszolok szépen sorban:
Miből gondolod, hogy nem tudatos?
Mert ezt vetted át a biológia tudományból?
-> Nem tudatos, mert nem lehet irányítani. Amikor az álmot irányítani tudod, akkor már félálomban vagy, ébredés közeli állapotban, más álmaidra nem is emlékszel, csak amit érdebés előtt álmodtál. Nem a biológiai tudományból vettem át, ez saját tapasztalat. Az irányított álom inkább már csak az erőlködés, hogy alvásban maradjunk, a fantáziánk segítségével.
Sosem volt még oylan, hogy álmodban leküzdötted a rémálmodat?->nemigazán vannak rémálmaim, egyet sem tudnék felidézni.
Irányítottad az alvási paralízisedet?-> sosem volt alvási paralízisem.
Sosem oldottad meg még egyetlen visszatérő álmodat sem?-> Néha azt álmodom, hoigy kiesik a fogam. Szoktam fogat mosni, járok fogorvoshoz. Ez számít?
Mindennek mindenhez köze van!
Ezt hadd ne kelljen már bizonyítanom :D->aha, értem én, hallottam a káosz elméletről, pillangóhatás, meg ilyen finomságok, de ez nem ok arra, hogy össze-vissza beszélj mindenről.
És az a vicc, hogy te írsz furcsákat és szerinted én nem tudok még válaszolni sem. :P
De ja vu érzés?
Volt már?
Nekem évente legalább egy jobb esetben három dejavum van, és egy ideje irom is előre már azokat a dolgokat amik megérintenek, avgy amiket megálmodok és aztán elrakom egy file-ba, és ha de javum van valamivel kapcsban akkor megnézem a file-t nem írtam e le előtte.
Eddig egyszer volt egy nagymértékben egyező szitu, egy hellyel, és egy bizonyos hajszínű lánnyal.
Itt dőlt meg számomra az, hogy ez csak egy biokémiai játéka az agynak.
56/60 -> # 54/60
Valahol éreztem, hogy ezt írod majd :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!