Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szoktatok imádkozni elhunyt...

Szoktatok imádkozni elhunyt családtagjaitokért?

Figyelt kérdés

Milyen időközönként?

Ha nem, miért nem?

2012. márc. 31. 20:32
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/73 anonim ***** válasza:

Ne veszekedjetek, kérlek...

Nincs értelme...

2012. márc. 31. 22:26
 32/73 A kérdező kommentje:

Ha csak a világ létével igazolsz egy felsőbb hatalmat, ahogy mondtad, miért gondolod, hogy imádkozni kell valakihez, mi okból? Mi a haszna?

Ha ez volna a kérdésed, akkor a válaszom az rá, hogy mert úgy érzem!

Mi hazsna?

Az a haszna, hogy utána úgyérzem, már rendben lesznek a dolgok!

Nem mindíg csak véres szájnyomokat csináltam és égettem el, volt, hogy elektronikus dolgokat tettem tönkre, és azokat égettem el vagy hajat, körmöt!

De olyan is volt, hogy a hamujából ettem az elégetett dolgoknak. Vagy gyertyát csepegtettem a hamuba.

Vagy a hamut beleszórtam a nem messze levő patakba.

2012. márc. 31. 22:28
 33/73 anonim ***** válasza:

Nem mindíg csak véres szájnyomokat csináltam és égettem el, volt, hogy elektronikus dolgokat tettem tönkre, és azokat égettem el vagy hajat, körmöt!

De olyan is volt, hogy a hamujából ettem az elégetett dolgoknak. Vagy gyertyát csepegtettem a hamuba.

Vagy a hamut beleszórtam a nem messze levő patakba.

Tetted mindezt azért, mert a felsőbb hatalmaknak akartál kedveskedni? Átérzed azért az egész mondandód abszurditását?

2012. márc. 31. 22:31
 34/73 A kérdező kommentje:

Nem nem feltétlenül azért tettem.

Azért tettem mert úgyéreztem ezt kell tennem!

Mert így nyugodtam meg és éreztem azt amit most akkor érzek, ha imádkozok!

2012. márc. 31. 22:33
 35/73 A kérdező kommentje:
Állandóan oyléan kütyüket etttem tönkre amik a legfontosabbak voltak számomra, pl a kedvenc walkmenemet stb, szóval mindíg olyasmit amihez kötődtem, vagy kötődni kezdtem.
2012. márc. 31. 22:35
 36/73 A kérdező kommentje:

De az a vicc, hogy sosem előre kitervelten, hanem csak úgy jött az érzés, és csináltam.

Sosem volt olyan, hogy nah akkor holnap ezt és ezt fogom csinálni, vagy ma reggel felébredek és akkor nah egy óra múlva szeánsz!

2012. márc. 31. 22:38
 37/73 anonim ***** válasza:

Ha azért tetted, mert tenned kellett, de az általad imádott isten létéhez nem volt köze, akkor minek hoztad fel péáldának? Hogy mindenki dilisnek tartson? Amiket leírsz, már túl vannak a normális pszichével rendelkezők viselkedésén.

Elég destruktív személyiség lehetsz.

Érvelésből meg egyes. Ha nem tudod konkrétan megfogalmazni, miben hiszel, a cselekedeteidet azzal magyarázod, hogy azért, mert helyesnek érzed, ezt kell tenned, medsúgták a hangok és egyéb opció, miért baj, ha valaki nem úgy tesz, mint Te?

2012. márc. 31. 22:40
 38/73 anonim ***** válasza:
A normális relatív fogalom...
2012. márc. 31. 22:41
 39/73 anonim ***** válasza:
Nagyon rugalmasan kell a normális fogalmát kezelnünk, hogy a vérrel rajzolást, égetést meg a fontos tárgyak direkt elpusztítását is belevegyük.
2012. márc. 31. 22:43
 40/73 anonim ***** válasza:
De nem embert pusztított.
2012. márc. 31. 22:49
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!