Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szoktatok imádkozni elhunyt...

Szoktatok imádkozni elhunyt családtagjaitokért?

Figyelt kérdés

Milyen időközönként?

Ha nem, miért nem?

2012. márc. 31. 20:32
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/73 A kérdező kommentje:
Miért pont itt, miért pont most, miért pont ez, és miért pont így?
2012. márc. 31. 21:50
 22/73 anonim ***** válasza:
Ha ennyivel magyarázod, akor hihetnél az animizmusban is akár, tarthatnál álltaáldozatot... miért is éppen az imádkozást választottad? Ha csak a világ létével igazolsz egy felsőbb hatalmat, ahogy mondtad, miért gondolod, hogy imádkozni kell valakihez, mi okból? Mi a haszna? Ha az intézményesített keretek között gyakorolt vallást elveted, miért akarsz mégis annak a szokásvilágából dolgokat átemelni. Ez olyan van is rajtam ruha de pucér is vagyok dolog.
2012. márc. 31. 21:53
 23/73 A kérdező kommentje:
Én nem kötözködök, de olyan gyerek szerintem nincs, nem lesz, és nem is volt aki ne félt volna a sötétben, és ne érezte volna soha azt, hogy valami figyeli, sé ne félt volna tőle, miközben azt is érezte, hogy egy másik valami vigyáz rá, sé nem lesz baj.
2012. márc. 31. 21:53
 24/73 anonim ***** válasza:
Arra akarnak utalni,hogy állítólag nem tartod magad egyházinak de mégis az ő istenük vetted fel. De ezt is csak azért mert a háttérbe hallod,hogy ilyen. De ha nem lenne egyház akár Bob-ot is odaképzelheted. Ha mondjuk az egyház azt hirdetné,hogy mindennap mogyorót kéne szórni a padlóra. Akkor lehet te "egyház mentesen" szórnád a mogyorót.
2012. márc. 31. 21:54
 25/73 A kérdező kommentje:

Csak mostanában imádkozok, régebben elégettem dolgokat!

Állatokat sosem tudnék bántani, sem más élőlényt!

Volt tizenévesen egy olyan korszakom, amikor a saját véremmel rajzolt dolgokat égettem el.

Amikor meghalt a nagyanyám, akkor az újlenyomatomat, és az ajaklenyomatomat, amit a véremmel készítettem!

2012. márc. 31. 21:55
 26/73 anonim ***** válasza:
Hidd el nem mindenki olyan gyerek mint te szerintem a többség nem ugyan az. Nem mindenki kerget gyerekkorába képzelt barátokat, ilyen égetős dolgok miatt gondolom nem sok barátod volt/van, olyankor hajlamos az ember elmenekülni a valóság elől de ennek már abszolút nincs köze a kérdéshez
2012. márc. 31. 21:59
 27/73 A kérdező kommentje:

Voltak barátaim, és volt olyan időszak is amikor nem volt.

Per pillanat is vannak, és párom is.

2012. márc. 31. 22:01
 28/73 anonim ***** válasza:

Hát, köszönöm, végre bebizonyítottad, hogy nem vagy 100-as és nem velem van a baj, hogy nem tudok olyat írni, amire képes lennél egy értelmes választ adni.Nem adsz, mert nem tudsz.

Az meg akármilyen hihetetlen, én nem féltem sötétben a szörnyektől. Én a szörnyeket szerettem. Erre varrj gombot -.-" Vagy konzultálj Bobbal. Vagy nézz meg pár filmet, hogy legyenek újabb ötleteid és alapíts vallást. Szerintem a scientológiát is hozzád hasonló találta fel.

2012. márc. 31. 22:03
 29/73 A kérdező kommentje:

Milyen értelmes választ adjak és mire?

Adok én! Kérdezz!

2012. márc. 31. 22:14
 30/73 anonim ***** válasza:

Te komolyan gyengeelméjű vagy... Nem, mondtam, hogy Hitler vagy, de köszönjük a megnyilvánulásodat. Ez elég sokat elmond Rólad szeritem.

Nem hinném, hogy amiért gyerekként inkább a mumus érdekelt, mintsem az angyalka, hülye lennék, de nem is én készítek véres szájnyomokat...

Kérdezzek??? Olvass vissza egy kicsit, hátha felfogod, hogy már kérdeztem, csak kiértél a válaszok elől, hogy csillagokról hadoválj!

2012. márc. 31. 22:20
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!