Szoktatok imádkozni elhunyt családtagjaitokért?
Milyen időközönként?
Ha nem, miért nem?
Csak mostanában imádkozok, régebben elégettem dolgokat!
Állatokat sosem tudnék bántani, sem más élőlényt!
Volt tizenévesen egy olyan korszakom, amikor a saját véremmel rajzolt dolgokat égettem el.
Amikor meghalt a nagyanyám, akkor az újlenyomatomat, és az ajaklenyomatomat, amit a véremmel készítettem!
Voltak barátaim, és volt olyan időszak is amikor nem volt.
Per pillanat is vannak, és párom is.
Hát, köszönöm, végre bebizonyítottad, hogy nem vagy 100-as és nem velem van a baj, hogy nem tudok olyat írni, amire képes lennél egy értelmes választ adni.Nem adsz, mert nem tudsz.
Az meg akármilyen hihetetlen, én nem féltem sötétben a szörnyektől. Én a szörnyeket szerettem. Erre varrj gombot -.-" Vagy konzultálj Bobbal. Vagy nézz meg pár filmet, hogy legyenek újabb ötleteid és alapíts vallást. Szerintem a scientológiát is hozzád hasonló találta fel.
Milyen értelmes választ adjak és mire?
Adok én! Kérdezz!
Te komolyan gyengeelméjű vagy... Nem, mondtam, hogy Hitler vagy, de köszönjük a megnyilvánulásodat. Ez elég sokat elmond Rólad szeritem.
Nem hinném, hogy amiért gyerekként inkább a mumus érdekelt, mintsem az angyalka, hülye lennék, de nem is én készítek véres szájnyomokat...
Kérdezzek??? Olvass vissza egy kicsit, hátha felfogod, hogy már kérdeztem, csak kiértél a válaszok elől, hogy csillagokról hadoválj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!