Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért egyedűl Jehova Tanui...

Miért egyedűl Jehova Tanui vállalták fel, hogy prédikálják Isten Királyságát az egész lakott földön s más vallások nem?

Figyelt kérdés

2012. febr. 7. 10:12
 31/91 anonim ***** válasza:

"Akinek vigaszra van szüksége, az megtalálja őket, vagy bármilyen más egyházat, amire szüksége van. Az én házamban az van, amit én szeretnék, tehát ha én nem vagyok vallásos, ők meg idejönnek, addig csengetnek és zörögnek, ameddig a kutyám már annyira ugat, hogy kénytelen vagyok kimenni, aztán hiába mondom, hogy nem érdekel, mondják tovább."

NBa én itt mondtam nekik, hogy megyek a kulcsért, és nyitom a kaput! 3 németjuhász várta epekedve, hogy elmagyarázza nekik: nem térünk meg.

Természetesen az utcára nem engedtem volna ki őket, mert sajnálatos módon a kutyákat és engem ítéltek volna el.

2012. febr. 8. 18:43
 32/91 Mulder614 ***** válasza:
5%

"És a királyságnak ezt a jó hírét prédikálni fogják az egész lakott földön tanúságul minden nemzetnek, és akkor jön el a vég."

A prédikálómunka a jele annak hogy közel a vég. És tényleg Jehova Tanui azok akik ma az EGÉSZ világon prédikálnak.

2012. febr. 8. 18:47
 33/91 anonim ***** válasza:
74%

Nem megmondtam, hogy NEM AKAROK SZEMÉLYES ÜZENETET SEM KAPNI TŐLETEK!?

Mi ez, ha nem zaklatás??

Megy az üzenet a webmesternek, és kérem a tiltásodat, "Jehova Tanuja".

Az üzenet szövege pedig, hadd lássa mindenki a kis álszentet:

"hallod e te ember Jehova munkáját nem tudod megállítani ,Hitler se tudta pedig o nagy ember volt akkor mit akarsz te aki oly kicsiny vagy mint egy porszem a levegőben ne haragudj de magad teszed nevetségessé nem minket mert be telyesíted azt amit a biblia leír ,,Hogy jönnek majd az emberek a saját gúnyolódásaikkal,,"

2012. febr. 8. 19:03
 34/91 izidorkata ***** válasza:
0%

Kedves kérdező!

Az a gyanúm hogy te nem is vagy igazi Jehova Tanúja, hanem csak szórakozol.

A helyesírási hibáid, és a nyelvhelyességi esetlenségek nagyon is erőltettetek, és felismerhető hogy szándékosak.

Az a célod hogy lejárasd a J.T-it, és nevetség, és közutálat tárgyává tegyed őket.

Egyáltalán nem tisztességes amit csinálsz, ha nem tetszenek a tanúk akkor nyiltan kritizáld őket, ne ilyen alattomos módon!!! :(

2012. febr. 8. 20:56
 35/91 anonim ***** válasza:
100%

@Mulder614

"Az EGÉSZ VILÁGON"???

Mondanál kérlek pár adatot onnan ahol az emberiség 1/3 része él, Kínában és Indiában hány JT is van? Előre is köszönöm!

2012. febr. 8. 20:59
 36/91 izidorkata ***** válasza:
0%
mégegyszer leírom hogy a kérdező nem jehava Tanúja hanem csak szórakozik, vagy pedig az a célja hogy lejárassa a jehova Tanúit!!!!!!!
2012. febr. 8. 21:25
 37/91 izidorkata ***** válasza:
0%
mérgemben én is helyesírási hibát vétettem: a Jehova nevet, melyet én szentnek tartok, csak véletlenül gépeltem kis betűvel.
2012. febr. 8. 21:26
 38/91 anonim ***** válasza:
69%

@izidorkata

Most tarts őszinte bűnbánatot és prédikáljál ebben a hónapban 300 órával többet... -.-

2012. febr. 8. 22:19
 39/91 anonim ***** válasza:
39%

Jehova tanúinál le kell szolgálni a bűnt? Ki kell érdemelni Jehova megbocsájtását?

A Jézusba vetet hit reményt ad.

2012. febr. 9. 06:42
 40/91 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem ír, mert letiltották. (Elsődlegesen a személyes üzenetek miatt, amikkel bombázott, valószínűleg nem csak engem.)
2012. febr. 9. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!