Miért egyedűl Jehova Tanui vállalták fel, hogy prédikálják Isten Királyságát az egész lakott földön s más vallások nem?
"Nem kötelező, csak mégis... Nem Isten kötelez rá, hanem a Társulat. Jó, persze, tudom, hogy nem így, kifejezetten; csak erős lelki nyomással, elnevezésbeli megbélyegzéssel."
Mit hazudozol itt össze minden ostobaságot? MEGGYŐZŐDTÉL te arról, amiket itt összehordasz? Nem tudtál, hiszen nem igazak! Mit is mondtál? "Tény az, amire vannak bizonyítékok." Milyen bizonyítékaid vannak erre az állításaidra? Rágalmazásban kiváló vagy - mondtam, hogy túl messzire mész!
"4. "Te sorozatban olyan manipulatív és hangulatkeltő szavakat használsz (szándékos?), melyek szélsőséges indulatokat gerjesztenek velünk kapcsolatban!!! Erre vigyázz, mert nagyon messzire mész..."
Úgymint "szemétdombokról tájékozódsz", "hamis dogmák", "hitehagyottak szellemi öröksége", "hamis tanok"..."
És ezek már a válogatott és kulturált kifejezések. Semmi személyes sértés sincs benne, egyszerűen a valóság, melyet már számtalanszor bizonyítottam neked, de te folyamatosan kitartasz bennük, holott mélységes előítélet torzítja el a rólunk alkotott képedet. Nagyrészt a szellemi szemétdomb vakít meg téged!
"JAAJ, bocs, összekevertem: mindezeket (vagy hasonlókat) és még egyebeket TE szoktad rendszeresen, sorozatban használni RÁM és MÁSOKRA."
Nem rád, hanem a nem bibliai eredetű hiedelmeidre. Ráadásul mocskolódó oldalakról tájékozódsz mely negatív értelemben megbélyegzi a szellemiséged, ami miatt rendszeresen válogatott rágalmakkal illetsz minket.
"És most akkor megkérlek, konkretizáld már, hogy pontosan milyen szavakra gondoltál. Szeretnék elgondolkodni azon, tényleg túl messzire megyek-e esetleg. :)"
Ugyan mire is írtam a fenti megjegyzésemet? Ott volt idézve előtte, talán nem vetted észre: "A ti mániátok, hogy márpedig ezt mindenkinek kötelező csinálnia..."?
És ez még csak a szebbik megfogalmazása az igaztalan és hangulatkeltő megjegyzéseidnek, melyeknek a bibliához semmi közük, de a laikusokat kiválóan be lehet palizni velük. És még azt állítod magadról, hogy "ismersz minket"? Ne röhögtess!
Ha akarod tudni az igazságot erről, akkor egyrészt: a prédikáló munka bibliai parancs, másrészt csak annyira "kötelező", mint az újszülöttnek a levegővétel - ezt el tudod-e képzelni? Jó lenne, ha az eredeti forrásból tájékozódnál: jw.org
"5. < Semmi baj nem lenne ezzel az ismerethiánnyal, mely ez ügyben is(!) jellemez téged velünk kapcsolatban,>
Persze. Mert én tehetek arról, hogy más helyzetben még nem láttam Tanúkat. Gratulálok az elfogulatlanságodhoz."
Ezt add össze, kedves Berta! Egyáltalán nem állítottam be negatívan és "a saját hibádnak" a tényt, hogy nem tudsz másról e kérdésben, mégis leszúrsz érte. Ne már!
Az "önjelölt szakértő" kifejezéses részt nem idézném, mert jól félre magyarázod ezt is. Nem is állítottam, hogy te szakértőnek nevezted volna magad. Amit idézőjelbe tettem, azt mondtad már nem is egyszer - jó, lehet, hogy nem "gyakran", de nem hinném, hogy az lenne a lényege ennek a számonkérésnek részemről, hogy "hányszor"!?
"Ennyi erővel, amivel ezt a személyeskedő részt írtad, akár fel is sorolhattad volna konkrétan ezeket a kommunikációs csatornákat."
Nem tanultál informatikát? :)) Ez megint az az "evidens" rész, tudod?!
Azért remélem, hogy egyszer leesik majd, hogy ebben sem a céltalan és bántó "személyeskedés" volt a lényeg, hanem egy súlyos "hibaüzenet" akart lenni, de ez lehet, hogy még valami rendszerhiba miatt elakadt az éterben és nem jutott el a neuronjaidon keresztül a megfelelő helyre.
"6. Tudod, mi a brutális? Az, hogy nem lőttem mellé. Merthogy felhoztál előzőleg egy "érvet" a saját álláspontod igazolására, amit te bizonyára jónak gondoltál."
Igen, jó is! Csak te teljesen más síkra tereled a figyelmet, vagyis manipulálsz, hogy látszólag neked legyen igazad. Én ugyanis arról beszéltem, hogy sokan csak azért mennek el egymás mellett (és nem imádják, nem segítik EGYÜTT egymást egy közös gyülekezetben - amiről a Biblia beszél és melyet elengedhetetlennek tart), mert nem is alkotnak semmilyen gyülekezet!!! Jehova Tanúi nem ezért nem ismerik egymást egy világvárosban (ez inkább NEW YORK vagy TOKIÓ nagyságrendű város, mert Pesten azért még a legtöbben megismerik egymást szerintem), hanem azért, mert sok gyülekezet van, és rengeteg arc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!