Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi a véleményetek a Hit...

Mi a véleményetek a Hit gyülekezete Vidám Vasárnap című müsoráról amely de 11 órakor van?

Figyelt kérdés
2009. máj. 10. 11:22
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/72 anonim ***** válasza:

Kedves előttem szóló!

A Bibliában Jézus a Miatyánkat csak példának mutatta be. Ez nem azt jelenti, hogy ezt kell ismételgetni. A karizmatikus újjászületett keresztények a Hit Gyülekezetében, és sok más helyen is, spontán szivből jövő hálaadással járulnak az Úr szine elé. Én az imáimat mindig hálaadással kezdem. Az életemért, a gyermekemért, az egészségemért, a munkámért, a férjemért, a családomért, sőt még az "ellenségeimért" is. Kérem a Szent Szellem vezetését, Jézus útmutatását a napra, helyzetre, szituációra. Remélem tudtam segiteni. :)

2010. ápr. 28. 14:19
 72/72 anonim ***** válasza:
Egyébként hsllottam már kanadai, Usában élő, Olasz, Norvég, Brazil, izraeli prédikátort is imádkozni. Ugyan nem a Hit Gyülekezetéhez tartoznak, de mind ujjászületett kersztények. Más nyelven, de ugyanúgy imádkoznak, dicsérik az Urat. :)
2010. ápr. 28. 21:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!