Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi a véleményetek a Hit...

Mi a véleményetek a Hit gyülekezete Vidám Vasárnap című müsoráról amely de 11 órakor van?

Figyelt kérdés
2009. máj. 10. 11:22
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/72 anonim ***** válasza:
71%
Még egyszer sem láttam, de nagyon elegem van belőle! Nálunk Vp-ben állandóan futnak utánad a hittérítői és nem értik meg, hogy nem érdekel téged! Normális ember megérti, hogy "Köszönöm nem érdekel", de ők futnak végig utánnad az utcán és addig nem hagynak békén, amíg haza nem érsz!
2009. máj. 10. 11:30
 2/72 anonim ***** válasza:
59%
Hát nagyon elegem van a sok hülyeségből, amit ott mondanak. Ha én nem hiszek, akkor nem, vagyis ahogy az előző válaszoló is írta, ne kövessebek hazáig. Legszívesebben leköpném az utcán az ilyeneket.
2009. máj. 10. 11:32
 3/72 anonim ***** válasza:
2009. máj. 10. 11:44
 4/72 anonim ***** válasza:
53%
Had ne írjam le a véleményemet róla,mert az durva lenne!:D
2009. máj. 10. 11:45
 5/72 dellfil ***** válasza:
59%

Ezt a kérdést már feltették.

http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__egyeb-ker..

A negatív véleményem nem változott erről az agymosó zombigyáros "műsorról".

2009. máj. 10. 11:49
 6/72 A kérdező kommentje:
Én most is nézem és nem tartom hülyeségnek,az embernek a hitélete nagyon fontos.
2009. máj. 10. 11:51
 7/72 A kérdező kommentje:

Megtudnátok magyarázni,hogy miért ilyen a véleményetek valami konkrét ténnyel támaszátok alá véleményeteket.

Mi a probléma az extázissal,miért agymosás? ha Isten beszédét helyezi az ember a középontban?

Egy sztár koncertén is lehet látni extázisba esett embereket,DE én inkább Isten jelenlétében akarok extázisba kerülni és az Ő beszédéből élet származik az ember számára. Nem érdekel mi a véleményük az ebeknek,antiszemitáknak és az acsarkodó oroszlánoknak!

JÉZUS ÉL ÉS KÖZEL VAN VISSZAJÖVETELE!

2009. máj. 10. 12:01
 8/72 anonim ***** válasza:
77%
Én keresztény vagyok, de (igaz, rendszeresen járok templomba) nem is a vallás meg a rituálék meg a "látszat" az első számomra, hanem a hit, szóval nekem a Vidám Vasárnap tömény :-) Nem tudom, egy rakás öltönyös meg kosztümös, vagyonosnak látszó (vagy valóban vagyonos) ül a kamerák előtt, olyan, mint a "fizetett tapsolók" a színházban. Attól még lehet erős hitük az ott ülőknek, meg a hitgyüliseknek, meg lehetnek teljesen normálisak, de amit a tévében mutatnak, az nekem mű. Nekem sokkal igazabb és hitelesebb a gospel világa, és azok a filmek, amikben a gospel zene nagy szerepet kap (Apácashow filmek pl).
2009. máj. 10. 12:11
 9/72 anonim ***** válasza:
85%

Tényszerűen kell alátámasztani azt, hogy mi a baj vele?

A legszebb mondat rá: Bort isznak és vizet prédikálnak.

Hogy miért?

Mert egyik egyházi "kisfőnök" elvált ember. Ez nem lehet. De mélyen hallgatnak róla.

Mert próbálj meg a hitcsarnokba mezítláb bemenni. Holott tudjuk, hogy Isten háza mindenki előtt nyitva áll.

Mert a fanatikus hit tönkrement - és csak "hitből és látszatból" együtt lévő családokat, egysíkú gyermeknevelést eredményez.

Ez csak pár "tényszerű" dolog. Órákat lehetne még mesélni róla. Nem az extázisba eséssel van baj, hanem azzal, hogy amit tesznek az mérhetetlen képmutatás. És azzal, amiért ezt teszik...

2009. máj. 10. 12:19
 10/72 anonim ***** válasza:
73%
Mert a hit a lényeg, az erkölcs, amit a tanítások adnak. A kereszténység a 10 parancsolatban hozott nagy újítást, előtte nagyon senki sem foglalta így össze. Minden más teljesen fölösleges is.
2009. máj. 10. 13:07
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!