Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi a véleményetek a Hit...

Mi a véleményetek a Hit gyülekezete Vidám Vasárnap című müsoráról amely de 11 órakor van?

Figyelt kérdés
2009. máj. 10. 11:22
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 anonim ***** válasza:
32%

Nekem spec. egyedül a zenéjük tetszik, de a birka viselkedés, amit láttam a tévén keresztül a "prédikációk" alatt, azt nem tartom jónak.

Nem sokat láttam belőle, az a kevés elég volt ehhez a véleményhez.

A zenéjük jó, én magam is zenélek, hasonló műfajban is, így tudom, hogy a zenének micsoda ereje van (jó értelemben értve), sokkal hatásosabb, és egyszerűbben érthető, mint a győzködés és a birka bólogatás. A zene elmondja azt, ami igazán fontos, a zene nem körülményeskedik, a zene nem erőszakoskodik, jobb út ma a hit jó oldalát megmutatni nincs. A fanatikusok rontják el a dolgokat. De általában a fanatikusok nem konyítanak a zenéhez, max. hallgatják. :-) Hála Istennek, ő tudja, kikre bízhatja rá a legfontosabb és leghatékonyabb eszközöket. Fanatikusokra ilyeneket nem bíz.

2009. júl. 5. 16:38
 42/72 anonim ***** válasza:
32%
Én csak azért szoktam belenézni, hogy egy jót röhögjek.:D
2009. aug. 12. 21:05
 43/72 anonim ***** válasza:
32%
Azt szeretném megkérdezni,hogy mi olyan vicces a Vidám Vasárnapban?
2009. aug. 13. 12:03
 44/72 anonim ***** válasza:
76%

Kedves előttem szóló! Ne is próbálj magyarázatot kérni az Istentiszteleten jót röhögők táborától. Sajnos a mai társadalom beszűkült, erkölcstelen, gondolkodásmódot követ. Ha valami nem megszokott, rendkívüli, az csak "rossz lehet"

Gondolom végigolvastad a válaszolókat. Zömében olyanok mondanak véleményt, akik azt se tudják miről van szó, vagy az ismerősük ismerősétől hallották, hogy hülyeség. Nem érdemes a vitát szítani. Isten kegyelme mindenek fölött való, mindent lát, és mindent tud. Akik most röhögnek, hidd el, később nem fognak. Végezetül pedig minden jót kívánok mindenkinek! (Egy Hit Gyülis)

2009. aug. 14. 20:31
 45/72 anonim ***** válasza:
61%

Köszi a bátorítást,végre tudom,hogy nem csak ellenségek között vagyok.(:

---------------------------------

Most csak annyit szeretnék egyszerűen ide írni,hogy sokan ellenkeznek,de aztán mégis rájönnek,hogy Jézus az élet.Most viccesnek és röhejesnek látszik,de később sokan rájönnek az igazságra.(Igazából pont ezért a célért van a Vidám Vasárnap.)

2009. aug. 15. 11:21
 46/72 anonim ***** válasza:
Nekem egyáltalán nem tetszik ez a műsor.Néha kapcsoltam csak rá és bizony amikor a pásztoratya Németh Sándor elkezdte Izraelt egekig dicsőítette hát kb.ott verte ki bennem a biztosítékot.Az egész Vidám Vasárnap egy koncertbe illő nagy show műsor ahol az emberek le fől ugrándoznak és táncolnak utána sms-t lehet küldeni és az sms írók többsége csodás eseményekről gyógyulásokról ír.Aztán lehet nyerni Bibliás társasjátékot egy szó mint száz semmilyen rendje nincs az istentiszteletnek emellett előszeretettel szidják a történelmi egyházakat főleg katolikus egyházat és mindenfajta tévtanokat hirdetnek a katolikusokról (bálványimádók,Szűz Máriát istenítik stb..)
2009. szept. 12. 02:07
 47/72 anonim ***** válasza:
62%

Kedves előttem szóló!

A tények magukért beszélnek. A katólikusok átformálták a Bibliát. Beletettek mindenféle szenteket, akikről az eredeti fordításban szó sincs. A Biblia azt írja ne imádj faragott képeket, bálványokat. A Katólikus templomok mégis tele vannak ilyenekkel. Hol van az megírva a Bibliában, hogy nem nősülhetnek a papok? Miért hallani olyan híreket, hogy pedofíliával vádolják ezt a papot, vagy azt a papot? Hol van az a Bibliában, hogy orgonával, és fa arccal siralmasan kell az Urat dícsérni? Hol olvasol Te a Bibliában a Pápáról? Ha olvastad volna az eredeti Bibliát tudnod kellene, hogy mit is ír mindezekről. Egy szó mint száz, a Katolicizmus átformálta a Bibliát.

2009. szept. 13. 08:13
 48/72 anonim ***** válasza:

8:13-as vok.

És nem Pásztoratya, hanem csak pásztor.

2009. szept. 13. 08:15
 49/72 anonim ***** válasza:
37%

A Katolikusok tényleg átalakították a Bibliát,de vannak olyanok,akik csak erről a Bibliáról és hitről hallottak és ezért katolikusok.Isten a szívet vizsgálja,hogy mennyire szeretik Őt és,hogy hogyan akarnak jó szolgái lenni.Ha csak a Katolikus Bibliáról hallottak és csak azt tudják olvasni,akkor is szerethetik Istent.

Persze szerintem is jobb lenne,ha jobban megismernék Istent és nem lennének tévhitben,de részben ezért is van a Vidám Vasárnap.

Nekem ez a véleményem a különböző vallásokkal kapcsolatban.

2009. szept. 13. 09:42
 50/72 anonim ***** válasza:

[link]

Jól teszed,ha ezt megnézed!:)

2009. szept. 13. 09:51
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!