Mi a véleményetek a Hit gyülekezete Vidám Vasárnap című müsoráról amely de 11 órakor van?
Nekem spec. egyedül a zenéjük tetszik, de a birka viselkedés, amit láttam a tévén keresztül a "prédikációk" alatt, azt nem tartom jónak.
Nem sokat láttam belőle, az a kevés elég volt ehhez a véleményhez.
A zenéjük jó, én magam is zenélek, hasonló műfajban is, így tudom, hogy a zenének micsoda ereje van (jó értelemben értve), sokkal hatásosabb, és egyszerűbben érthető, mint a győzködés és a birka bólogatás. A zene elmondja azt, ami igazán fontos, a zene nem körülményeskedik, a zene nem erőszakoskodik, jobb út ma a hit jó oldalát megmutatni nincs. A fanatikusok rontják el a dolgokat. De általában a fanatikusok nem konyítanak a zenéhez, max. hallgatják. :-) Hála Istennek, ő tudja, kikre bízhatja rá a legfontosabb és leghatékonyabb eszközöket. Fanatikusokra ilyeneket nem bíz.
Kedves előttem szóló! Ne is próbálj magyarázatot kérni az Istentiszteleten jót röhögők táborától. Sajnos a mai társadalom beszűkült, erkölcstelen, gondolkodásmódot követ. Ha valami nem megszokott, rendkívüli, az csak "rossz lehet"
Gondolom végigolvastad a válaszolókat. Zömében olyanok mondanak véleményt, akik azt se tudják miről van szó, vagy az ismerősük ismerősétől hallották, hogy hülyeség. Nem érdemes a vitát szítani. Isten kegyelme mindenek fölött való, mindent lát, és mindent tud. Akik most röhögnek, hidd el, később nem fognak. Végezetül pedig minden jót kívánok mindenkinek! (Egy Hit Gyülis)
Köszi a bátorítást,végre tudom,hogy nem csak ellenségek között vagyok.(:
---------------------------------
Most csak annyit szeretnék egyszerűen ide írni,hogy sokan ellenkeznek,de aztán mégis rájönnek,hogy Jézus az élet.Most viccesnek és röhejesnek látszik,de később sokan rájönnek az igazságra.(Igazából pont ezért a célért van a Vidám Vasárnap.)
Kedves előttem szóló!
A tények magukért beszélnek. A katólikusok átformálták a Bibliát. Beletettek mindenféle szenteket, akikről az eredeti fordításban szó sincs. A Biblia azt írja ne imádj faragott képeket, bálványokat. A Katólikus templomok mégis tele vannak ilyenekkel. Hol van az megírva a Bibliában, hogy nem nősülhetnek a papok? Miért hallani olyan híreket, hogy pedofíliával vádolják ezt a papot, vagy azt a papot? Hol van az a Bibliában, hogy orgonával, és fa arccal siralmasan kell az Urat dícsérni? Hol olvasol Te a Bibliában a Pápáról? Ha olvastad volna az eredeti Bibliát tudnod kellene, hogy mit is ír mindezekről. Egy szó mint száz, a Katolicizmus átformálta a Bibliát.
8:13-as vok.
És nem Pásztoratya, hanem csak pásztor.
A Katolikusok tényleg átalakították a Bibliát,de vannak olyanok,akik csak erről a Bibliáról és hitről hallottak és ezért katolikusok.Isten a szívet vizsgálja,hogy mennyire szeretik Őt és,hogy hogyan akarnak jó szolgái lenni.Ha csak a Katolikus Bibliáról hallottak és csak azt tudják olvasni,akkor is szerethetik Istent.
Persze szerintem is jobb lenne,ha jobban megismernék Istent és nem lennének tévhitben,de részben ezért is van a Vidám Vasárnap.
Nekem ez a véleményem a különböző vallásokkal kapcsolatban.
Jól teszed,ha ezt megnézed!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!