Mi a véleményetek a Hit gyülekezete Vidám Vasárnap című müsoráról amely de 11 órakor van?
Szerintem ez a vallás a pénzre megy.
Már bocsánat de én még nm láttam hogy a templomba a misét vetítik a tv-ben
Ez ugyanolyan szekta, mint pl. a szcientológusok. Kemény pénzeket kell itt is fizetni (sajnos tudom, mert egy régi szomszédunk is benne van).
Én egyszer láttam egy részt a műsorból, mikor véletlenül odakapcsoltam és végtelenül elborzasztott azoknak az embereknek a viselkedése. Mintha nem is lennének észnél, teljesen önkívületi állapotban tomboltak és dicsőítették Jézust...
Szörnyű.
JÉZUS ÉL ÉS KÖZEL VAN VISSZAJÖVETELE!
Ezt mondták Jézus halála után néhány évvel és hitték, hogy hamar visszajön. Tévedtek... Tehát?
Vissza az eredeti kérdéshez... :)
Nekem tetszik, mégha nem is mindig értek egyet az elhangzottakkal. Régen nem szerettem a zenei részét, mindig csak a prédikációra kapcsoltam be. Ma már megnézem egyben, sőt mazsolázok a neten is a régi előadások között.
Amikor nincs politikai vélemény vagy anyagi javak megszerzéséről szóló tanítás, akkor jó. Ezek szerintem emberi okoskodások, látszik (vagyis hallatszik) is sokszor, hogy több az "öö". Ha tényleg a Szentlélek szól belőle, akkor elég elsöprő és lendületes, olyankor nekem is van "aha élményem" :)
Neked kedves kérdező annyi a tanácsom, hogy ha neked tetszik, ne foglalkozz azzal, hogy más mit mond, viszont nézz azért körül máshol is. Ha Istenhez fordulsz, megadja a vezetést úgyis. :)
őszintén szólva én is azon vagyok,hogy megpróbáljam elmagyarázni az embereknek,hogy Jézus él.(!)De nem erőltetem.Vagy engedik elmondani,vagy megkérem az emberkéket,hogy hallgassanak végig,vagy nem erőltetem,csak imádkozok értük.(Hiszen én se tehetek mást,csak Isten és Jézus tud az embereknek segíteni.)
Pl:Van 1 barátnőm aki régen evangélikus volt,de ha már meghallja,hogy valami vallásos téma van,bármilyen,akkor már befogja a fülét.Ha folytatom,akkor tudom,hogy csak feldühítem ezért nem teszek mást,mint Istenhez fordulok és imádkozok minden este érte.
Az eredeti kérdésre a válaszom:
Őszintén szólva egyáltalán nem nézem,mert én vasárnap tanulok,alszok,eszek,iszok stb...és mindig sikerül elfelejtenem.Mire fölkelek és megreggelizek és észbe kapok,hogy vasárnap van már vége.De volt amikor láttam a Palota tévén este és szerintem jó.
Egek, hogy lehet ennyit idézni, számokkal.
Vajon könyvből másolja, vagy tényleg tudja fejből?
Na ez a fanatizmus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!