Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi a véleményetek a Hit...

Mi a véleményetek a Hit gyülekezete Vidám Vasárnap című müsoráról amely de 11 órakor van?

Figyelt kérdés
2009. máj. 10. 11:22
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/72 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem ez a vallás a pénzre megy.

Már bocsánat de én még nm láttam hogy a templomba a misét vetítik a tv-ben

2009. máj. 11. 19:45
 32/72 anonim ***** válasza:
70%

Ez ugyanolyan szekta, mint pl. a szcientológusok. Kemény pénzeket kell itt is fizetni (sajnos tudom, mert egy régi szomszédunk is benne van).

Én egyszer láttam egy részt a műsorból, mikor véletlenül odakapcsoltam és végtelenül elborzasztott azoknak az embereknek a viselkedése. Mintha nem is lennének észnél, teljesen önkívületi állapotban tomboltak és dicsőítették Jézust...

Szörnyű.

2009. máj. 12. 10:49
 33/72 anonim ***** válasza:
77%
Én nem értem az embereket... Ha nem tetszik, miért nézed? Ha nem láttad még, hogyan mondhatsz véleményt? 1; a Hit Gyüliseknek nem sport az emerek után rohangálni, és nem is teszik. 2; A Biblia azt írja, örvendj, táncolj, énekelj. 3; Senki, de SENKI nem kéri azt az emberektől, a Hit Gyüliben, hogy hanyják ott a családjukat. 4; Az adakozás során az ad aki akar, és annyit amennyit akar. Ha nem akarsz adni, akkor sem szól meg senki. 5; A fiatalok akik oda járnak nem isznak, nem drogoznak, és annak az esélye, hogy megszurkálják, megerőszakolják, rossz társaságba kerülnek, semmi esélye. Oda egytől egyik inteligens, okos, tisztaszívű emberek járnak, akik nem pocskondiáznak senkit sem azért, mert adott dologról más a véleményük. 6; Németh Sándor vezető lelkész, letett már 1-2 dolgot az asztalra...Főiskolán tanít, szép nagy családja van, és azon dolgozik hétről hétre, hogy minnél többen megismerjék Jézust, és a Bibliát. Ha Te ezt nem akarod, el lehet kapcsolni a tévét. De jusson eszedbe, ha valami történne Veled, a lehetőséget Te szalasztottad el.....és ne mondj véleményt olyanról, amiről fogalmad sincs!!
2009. máj. 15. 23:44
 34/72 anonim ***** válasza:
17%

JÉZUS ÉL ÉS KÖZEL VAN VISSZAJÖVETELE!

Ezt mondták Jézus halála után néhány évvel és hitték, hogy hamar visszajön. Tévedtek... Tehát?

2009. máj. 16. 09:15
 35/72 anonim ***** válasza:
100%
Isten 7 nap alatt teremtette a világot. Ő nem ember, neki a 7 nap, évezredekben számolandó. Nála a hamar, nem jövő csütörtök, vagy 2011. Tehát, ha Ő azt mondta, hogy hamar, akkor azt az "ő órája szerint" kell érteni. Az időpont pedig azért nem publikus, mert mindig tisztaszívűnek kell lenni, mindig úgy kell élni, hogy az Istennek tetsző legyen, és, hogy oda nem való emberek ne kerülhessenek a mennybe.
2009. máj. 19. 21:39
 36/72 anonim ***** válasza:
77%

Vissza az eredeti kérdéshez... :)

Nekem tetszik, mégha nem is mindig értek egyet az elhangzottakkal. Régen nem szerettem a zenei részét, mindig csak a prédikációra kapcsoltam be. Ma már megnézem egyben, sőt mazsolázok a neten is a régi előadások között.

Amikor nincs politikai vélemény vagy anyagi javak megszerzéséről szóló tanítás, akkor jó. Ezek szerintem emberi okoskodások, látszik (vagyis hallatszik) is sokszor, hogy több az "öö". Ha tényleg a Szentlélek szól belőle, akkor elég elsöprő és lendületes, olyankor nekem is van "aha élményem" :)

Neked kedves kérdező annyi a tanácsom, hogy ha neked tetszik, ne foglalkozz azzal, hogy más mit mond, viszont nézz azért körül máshol is. Ha Istenhez fordulsz, megadja a vezetést úgyis. :)

2009. máj. 23. 21:44
 37/72 anonim ***** válasza:
79%

őszintén szólva én is azon vagyok,hogy megpróbáljam elmagyarázni az embereknek,hogy Jézus él.(!)De nem erőltetem.Vagy engedik elmondani,vagy megkérem az emberkéket,hogy hallgassanak végig,vagy nem erőltetem,csak imádkozok értük.(Hiszen én se tehetek mást,csak Isten és Jézus tud az embereknek segíteni.)

Pl:Van 1 barátnőm aki régen evangélikus volt,de ha már meghallja,hogy valami vallásos téma van,bármilyen,akkor már befogja a fülét.Ha folytatom,akkor tudom,hogy csak feldühítem ezért nem teszek mást,mint Istenhez fordulok és imádkozok minden este érte.

Az eredeti kérdésre a válaszom:

Őszintén szólva egyáltalán nem nézem,mert én vasárnap tanulok,alszok,eszek,iszok stb...és mindig sikerül elfelejtenem.Mire fölkelek és megreggelizek és észbe kapok,hogy vasárnap van már vége.De volt amikor láttam a Palota tévén este és szerintem jó.

2009. máj. 26. 17:52
 38/72 anonim ***** válasza:
5%
ha valakit kínozni akarok leültetem a tv elé, és nézetem vele
2009. jún. 12. 15:39
 39/72 anonim ***** válasza:
39%

Egek, hogy lehet ennyit idézni, számokkal.

Vajon könyvből másolja, vagy tényleg tudja fejből?

Na ez a fanatizmus.

2009. jún. 13. 12:00
 40/72 anonim válasza:
22%
Ez egy átkozott szekta, atombombával robbantanám fel őket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(Még a lejobb egyetemi tanáromat is meg sikerült vadítaniuk a szemeteknek!)
2009. júl. 5. 16:08
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!