Miért nem tartjuk be a tízparancsolatot?
Figyelt kérdés
IIMózes 20; Máté 5,172011. jún. 4. 22:20
51/52 anonim válasza:
Most csak kíváncsiságból: ha annyira értesz a dolgokhoz, akkor azt is tudod, hogy az emberek miért nem tartják be a 10 parancsolatot. Akkor minek kérdezted?
52/52 A kérdező kommentje:
Nem állítottam, hogy nagyon értek a dologhoz, ezt cinikusan te állítod folyamatosan rólam. Igen, általánosságban tudom a Bibliai félremagyarázásukat az embereknek ezzel kapcsolatban. De közel sem biztos, hogy teljes a kép, amit ezzel kapcsolatban tapasztaltam. Ezért érdekel, hogy Béla bácsi, Kati néni, Sára, Juli, Pisti, Marci mit gondol erről. Hiszen mindenkinek az álláspontját, aki valaha valamilyen formában ezzel foglalkozott, nem ismerthetem.
És a jövőben kérlek, hogy hamis tanúbizonyságokat, következtetéseket ne állíts rólam se, és lehetőleg másokról se. Köszönöm.
2011. jún. 15. 08:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!