Miért nem tartjuk be a tízparancsolatot?
A Tízparancsolatban alapvetően tök normális dolgok vannak megfogalmazva.
Semmi betarthatatlan nincs benne.
Egy normális embernek ez alap.
Nagyon jó a kérdés, vajon miért nem tartjuk be? Hiszen ezek emberi normák! A mi érdekünk is hogy betartsuk, és ahogy már előttem szólók írták ez nem korlát hanem egyezség hiszen aki vallásos az szereti Istent és akit szeretsz azért bármit megteszel.
Azt gondoljátok hogy nincs bizonyíték?! Csak ki kéne nyitnotok a szemeteket, hiszen nap mint nap találkozunk Isten csodáival!!! Csak simán elsétálunk mellette...
És mi az hogy csak önállótlan emberek hisznek? Ez teljességgel hülyeség... Aki hisz az csak még önállóbb lesz a többe embertől hiszen Isten támogatja!!!
Az pedig tévhit hogy csak a szegény szánnivaló sorsúak hisznek az egyház meg csak örül a pénznek... Isten nem azt nézi mennyi pénzed van, milyen a kocsid, mennyi pénzed van hanem azt nézi hogy valóban hinni akarsz-e benne és valóban megbántad a bűneidet.
És csak hogy egy nagyon fontos dolgot kiemeljek:
„Mert úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött Fiát adta oda, hogy aki benne hisz, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.” (János 3:16)
Te vajon képes lennél erre? Ugye hogy nem? Akkor köszönd meg és higgy!
És még egy: utolsó előttinek és a legelsőnek:
Ne haragudj de ha nem vagy tisztában a tíz parancsolattal akkor ne válaszolj a kérdésre... A tíz parancsolatban hol tilt meg olyan dolgot Isten ami jó???:O a ne ölj , ne lopj,és társaiban hol van neked olyan jó dolog amitől megfosztanád magad?
Kedves dudiska !
Kérdésed nekem szól? Ha nem akkor bocs! Ha igen, akkor Jobban olvasd el a kommentjeimet!
Keresztény vagyok aki betartja a tízparancsolatot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!