Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Találkoztatok már súlyosabb...

Találkoztatok már súlyosabb valláskárosultakkal? Mi lett a vége a kapcsolatnak? Hogyan szakadt meg? Vagy maradtatok?

Figyelt kérdés

#vegyes tapasztalatok
nov. 4. 07:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/88 anonim ***** válasza:
0%
Vagy azt hiszed hogy egy műtétre is majd beengedik őket bámészkodni a steril műtőbe?
nov. 5. 16:24
 52/88 anonim ***** válasza:
78%

50

Kedves Barátom.

Vannak emberi jogaim, és ezt írásban rögzítettem, amit az orvosnak is elkell fogadnia. Ez az orvosi dokumentum nem csak Magyarországon elfogadott, és tiszteletben kell tartania.

Ha megszegi, fizetni fog.

nov. 5. 17:31
 53/88 anonim ***** válasza:
48%
De akkor meg minek kell a bizottság? A műtét előtti megbeszélésen odaadod a dokumentumodat (vagy ha eszméletlen állapotban visznek be, akkor a hozzátartozód, akit értesítettek, de úgy tudom, van valami kis kártyátok is, amit a TB kártya mellett kell tartani) és kész, az orvos köteles figyelembe venni, nem kell a nyakára járnia semmiféle bizottságnak. Persze ilyet csak nagykorú cselekvőképes személynek állítanak ki (tudom, hogy néz ki, nagymamámnak is van, ügyvédnél vagy jegyzőnél kell hitelesíteni). A saját életedről úgy rendelkezel, ahogy akarsz, másokéról viszont nem (a gyereked is ideértve).
nov. 5. 17:44
 54/88 anonim ***** válasza:
38%

Teljesen rendben ha van ők nem kapnak vért és meghalnak,hiszen egy kirekesztésen alapuló,fasiszta alapokkal bíró tömörülés.

Ha egyetlen napon minden tanú kiskorú gyermekênek életét csak vér menthetné meg,ugye milliónyi kisgyermeket küldenétek a halálba??

Igen vagy nem?????????

nov. 5. 18:47
 55/88 anonim ***** válasza:
57%

54

Kedves Barátom, makacs vagy mint az öszvér.

Nem a vér mentheti meg!!!! Ez egy berögződés amihez annyira ragaszkodsz, hogy képtelen vagy tovább látni ennél.

nov. 5. 21:14
 56/88 anonim ***** válasza:
38%
Látszik hogy mentálisan beteg a jehovás, kár vele vitatkozni...
nov. 5. 21:26
 57/88 anonim ***** válasza:
Szerintem levegőt se vegyél, rossz berögződés hogy oxigént kell szívnod hogy életben maradj.
nov. 5. 21:28
 58/88 anonim ***** válasza:
100%

56

Nem vagyok Jehovás. A tisztelet nem az erősséged.

nov. 5. 21:29
 59/88 anonim ***** válasza:
31%

55#

Tehát újra:

Ha egyetlen napon minden tanú kiskorú gyermekênek életét csak vér menthetné meg,ugye milliónyi kisgyermeket küldenétek a halálba??

Igen vagy nem?????????

nov. 5. 21:31
 60/88 anonim ***** válasza:
68%

59

Ilyen helyzet csak a csökkent agytérfogatú fejedben létezik, így nincs mire válaszolni.

nov. 5. 22:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!