Találkoztatok már súlyosabb valláskárosultakkal? Mi lett a vége a kapcsolatnak? Hogyan szakadt meg? Vagy maradtatok?
"Egyébként amikor a vallásotokat kitalálták valóban lutri és veszélyes volt a vérátömlesztés"
Ma is az.
"Vérrel tuti megmarad, vér nélkül vagy megmarad, vagy nem."
Jó nagy butaság.
A tények azt mutatják, hogy vannak helyzetek, amikor literszám öntheted a vért valakibe, akkor is meghal.
A legtöbb esetben a vér sem menti meg az érintettet. Ha pedig a vér megmentené, akkor az alternatív kezelések is megmentik, kiszűrve a vér okozta kockázatokat.
A véradás-vérátömlesztés csupán egy üzlet.
Persze, mások is találkoztak vele ahogy a 43-as is írta, a szektátok oldalán is kint van (linkeltem is), itt is elkezdtetek győzködni hogy már pedig a vérátömlesztés tilos, de biztos hazudok...
Azért mert a braziloknál volt egy ilyen eset, igenis biztonságos a véradás, csak megfelelően kell szűrni. Én véradó vagyok, rendszeresen kivizsgálnak hogy nehogy legyen valami a véremben, szóval pl le se tagadhatnám ha HIV + lennék, tesztelik a vért és donort több körben.
43
Egy Tanúnak nem fognak újságokkal odamenni, amikor műtik. Ezért mondtam, hogy hazugság.
A Tanúk tudják, hogy nem kapnak vért, tehát eleve nem kell "a fejüket tömni". Amikor megkeresztelkedtek, tudták és vállalták, ellenben nem keresztelkedtek volna meg.
Nekem sem jöttek oda újságokkal, hanem arra felügyeltek, hogy az orvos betartsa a jogaimat.
Valamint azt, hogy a vért helyettesítő oldatok, az EPO, készen álljanak.
Ugye tudod hogy a felügyelésük sz@rt se ér?
Ha életveszélyes állapotban vagy, kiutasítják őket és beadják a vért, nem hagyhatnak meghalni semmilyen vallási meggyőződésből.
Egy kivétel van, ha valaki nem újraélesztendő, bár akkor már tulajdonképpen eleve meghalt az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!