Találkoztatok már súlyosabb valláskárosultakkal? Mi lett a vége a kapcsolatnak? Hogyan szakadt meg? Vagy maradtatok?
26
Tévedsz, nem vagyok tudomány tagadó.
Isten azért adott az embernek gondolkodó képességet, hogy fedezze fel a környezetét. Istennek semmi baja a tudománnyal, amig az összhangban van Istennel.
27.
Ez nem "játék". Nagy tévedésben vagy, Igen is komoly dolog.
Felhívom a figyelmedet, hogy sok sok ember, akiknek köze sincs Jehova Tanúihoz, elutasítóak a vérrel szemben.
Ha tömeges gyermekhalálozás lenne, akkor arra felfigyeltek volna, de csak egy egy esetet nagyítanak fel, hogy megbélyegezzék a Tanúkat.
Sok millió tanúgyermek esett át műtéteken, még szív műtéteken is, és nem voltak tömeges halálozások.
29.
Hát ebben is tévedsz.
Afrika eldugott helyein is élnek Tanúk, itt is törődnek a testvérekkel.
33
Egyetértek, Specializálódni kellene, de lusták, így könyebb a vért benyomni.
Nem vagy tisztában amiről itt beszélsz, a Főorvos kollégád pedig azt mond amit hallani akarsz, vagy amit az "etiket". Nem majd maga ellen fog beszélni....
Nekem több orvos szaktekintély ismerősöm van, aki saját magának sem adna vért.
Ha pedig olyan az állapota, vérrel sem fog életben maradni.
De csak higgyetek ebben, Én nem ezért nem fogadom el a vért.
Hanem mert ugyan olyan tilos, mint a paráználkodás, stb.
37
Nálunk is van ilyen betegséggel küzdő, és nem kap vért, és életben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!