Homoszexuálisként hogy lehetek keresztény?
28 éves vagyok, kb. 13 éves korom óta próbálok megszabadulni ettől. Gyűlölöm magam érte, de attól még ez maradok.
Ha heteroszexuálisnak hazudom magam és feleségül veszek egy nőt, akkor lehet még belőlem rendes ember, hogy ne jussak s pokolba?
Kérlek, ne gyertek azzal, hogy fogadjam el ezt, hogy homoszexuális vagyok. A szüleim belehalnának a szégyenbe, ha megtudnák.
Kedves Kérdező!
Jó hírem van neked,több is.
1. Krisztus szeret téged is,mint mindnyájunkat,akik bűnösök vagyunk!
2.Mivel bűnnek tartod a homoszexuális életmódot,nem követhettél el megbocsájthatatlan bűnt s ez remek hír!( A "Szentlélek elleni bűn"úgy ismerhető fel,hogy a bűnt már nem érezzük bűnnek,mert már nem halljuk bűnbánatra hívó szavát.)
3.Krisztus kegyelme minden megbánt,elhagyott bűnt betakar. Tudom, az elhagyáshoz emberfeletti erő szükséges, de Istentől nyerhetsz erőt.
4.Ha valóban akarod,hogy az isteni tervre változz, erre van esélyed. Találnod kell egy olyan segítő szakembert,aki ezt tanulta,gyakorolta és kitartás,kitartás,kitartás!
5.Aki hisz a Megváltóban,annak üdvössége van és Ő hozzásegít,hogy megváltotti életet éljél.
6. Ha szüleiddel közlöd milyen emberfeletti küzdelemben vagy,ők biztosan segítenek,támogatnak ebben a küzdelemben.
7.Minden boldog házasság lényege,hogy egy embert,akit szívből szeretünk minden áron boldoggá akarunk tenni s ehhez ő információkkal segít. Talán te nem vonzódsz sexuálisan egy nőhöz,de attól még szeretheted őt teljes szívedből és mindent megtehetsz,hogy mind testi,mind szellemi értelemben boldoggá tedd....Erre koncentrálj!...Teged fog boldoggá tenni az a siker,hogy egy embernek te szerezhettél boldogságot....Ez a boldogság mérhetetlen erőt adhat küzdelmedben!
8.A 25. válaszomban azt szerettem volna megérttetni,hogy SEMMIVEL sem különb bűn a tiednél a rágalmazás,amit én is elkövettem tudatlanságból. Nincs kevesebb esélyed nálam az örök életre!
9. Még van több is,ha kíváncsi vagy jóhíreimre.
31 / 7.
... és mit szólnál, ha a te lányodat verné át így egy életre egy meleg férfi, és elégítené ki testi-szellemi értelemben és még büszke is lenne magára, Krisztus nevében?
#32!
Ha a kezdetektől nyíltan felvállalja előtte a problémáit és szereti őt, ám legyen!...Apósként azt az embert szeretem,aki a lányomat szereti.
értem. De nem vállalja fel, nézd csak a kérdést:
"Ha heteroszexuálisnak hazudom magam és feleségül veszek egy nőt..."
akkor mit szólnál?
#34.
Azt hiszem,azt nem lehet eltitkolni.
Szerintem a kérdező szüleinek sokkal több elképzelése van a szexuális orientációjáról,mint azt ő elképzeli.
Ne gyűlöld hanem fogadd el magad. Isten mindenkit egyenlőnek és szabadnak teremtett. Az csak az álkeresztény jobboldal hazugsàga, hogy egy kereszténynek konzervatívnak kell lennie. Olvasgasd alaposan a Bibliàt, és meglàtod, hogy a prófétàk és Jézus is liberális volt. Mària Magdolna evangéliuma szerint volt felesége Jézusnak, csak a képmutató egyhàz azt nem kanonizàlta.
És olvasd az Amerikai Népszavàt
Ha belehalnak a szegyenbe a szuleid akkor majd a pokol kenkoves tuzen fognak az orokkevalosagig egni es szenvedni, mert rossz keresztenyek voltak, akik nem fogadtak meg Jezus legfobb parancsat
Szeresd felebarátodat, mint önmagadat! (Mk 12,31)
Úgy szeressétek egymást, amint én szerettelek titeket! (Jn 13,34)
Aki nem erti Jezus szavat, az nem lehet kereszteny.
Kérdező!
A szüleid életéért nem vagy ilyen mód felelős. Ráadásul ez a te feltételezésed. Keresztény akarsz lenni, akkor hiszel istenben.
Ilyen mód abban is, hogy értelme van a homoszexuálitásodnak.
Ez nem csak a te életed kihívása, hanem környezetedé is.
Isten kihívások elé állít. Mindenkit képessége szerint. És tehetséget is ad arra, hogy felülkerekedj.
A szüleid számára emberségük, kereszténységük próbája éppen az, hogy miként kezelik nemi vonzódásodat.
Ez nem csak a te életed kihívása, hanem környezetedé is. De a könyezeted döntéseiért, életéért, nem te viszeled a felelősséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!