Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Homoszexuálisként hogy lehetek...

Homoszexuálisként hogy lehetek keresztény?

Figyelt kérdés

28 éves vagyok, kb. 13 éves korom óta próbálok megszabadulni ettől. Gyűlölöm magam érte, de attól még ez maradok.

Ha heteroszexuálisnak hazudom magam és feleségül veszek egy nőt, akkor lehet még belőlem rendes ember, hogy ne jussak s pokolba?

Kérlek, ne gyertek azzal, hogy fogadjam el ezt, hogy homoszexuális vagyok. A szüleim belehalnának a szégyenbe, ha megtudnák.

jún. 25. 07:25
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/202 anonim ***** válasza:
69%

Fel kellene ismerned, hogy

- egy beteg, nihilista vallást idealizálsz, amit a megnyomorításodra hoztak létre

- nem a szüleidnek kell megfelelned. Ha nekik nem számít a boldogságod, csak magukra gondolnak, akkor mit szeretnél tőlük?

jún. 25. 10:15
 12/202 anonim ***** válasza:
15%
Állj be papnak!
jún. 25. 10:25
 13/202 anonim ***** válasza:
70%

Keresztény ember nem gyűlöl senkit, főleg saját magát nem !

Meleg férfi vagyok, szeretem magam és nem érdekel,ki mit gondol rólam.Mikor volt párom,felvállaltam és ő is engem.

Egyébként hívő vagyok, de templomba nem járok,mert a képmutatást ki nem állhatom. Istennel magamban is el tudom intézni, ami szükséges, hiszen bennem -is- lakozik !

Rossz irányba éled az életed, sajnos erre akkor jössz majd rá, ha egyedül maradsz végleg. Ne várd ezt meg,fiatal vagy, nem azért élsz,hogy szülőknek és egy képmutató, álságos társadalomnak megfelelj !Ez utóbbi sokkal jobban elszomorítja Istent !

jún. 25. 10:41
 14/202 anonim ***** válasza:
93%
Lehetsz, de ne vegyél feleségül egy nőt, hogy rejtegesd a homoszexualitásodat. Az rohadtul nem lenne igazságos vele szemben.
jún. 25. 10:50
 15/202 anonim ***** válasza:
65%

@1

"És a házasság EGY FÉRFI ÉS EGY NŐ a Szentháromság mintájára alkotott szeretetközössége…"

Tudsz te háromig számolni???

Ahhoz, hogy kijöjjön a hármas minta, kell egy SZERETŐ is.

Tehát, EGY FÉRFI ÉS EGY NŐ ÉS EGY SZERETŐ.

jún. 25. 11:06
 16/202 anonim ***** válasza:
64%
A kérdésedre válaszolva: Sehogy.
jún. 25. 11:29
 17/202 anonim ***** válasza:
100%
#15: nem erre mondják, hogy Isten ott van a hálószobában?
jún. 25. 11:47
 18/202 anonim ***** válasza:
10%
Ki kell hányni azt a gusztustalan démont.
jún. 25. 12:25
 19/202 anonim ***** válasza:
81%

Nőt semmiképpen ne vegyél el, nem lenne tisztességes. Nem is lenne egyházilag érvényes, mert hazugságon és megtévesztésen alapul.

Elnyomni nem tudod, de talán, ha munkával, sporttal, hobbival minden éber percedet ki tudod tölteni, nem gondolsz rá annyit és könnyebb lesz elviselni.

Ezen kívül persze beállhatsz szereztesnek is, a mélyen hívő szülők arra büszkék szoktak lenni. Ha már annyira a szüleidnek akarsz megfelelni. Látogass meg néhány kolostort, a legtöbb helyen lehet ilyen egyhetes elvonulásokat foglalni, részt venni a rend életében. Ha nem is leszel szerzetes, a csendes elvonulás és elmélkedés segíthet a lelkiállapotodon.

jún. 25. 13:39
 20/202 anonim ***** válasza:
41%
Nem kell követned egy közel keleti ostoba szottyos jehudi tanításait ami a századok során beépítette a pogány elemeket a nagy részben zoroasztriánus és zsidó alapokba. Ezek a vallások idegenek az ős Európai mentalitástól. A közel kelet és térsége véres emberáldozatok és különféle kegyetlen istenségek lakhelye volt mindig is. A hamis erkölcs ami a tisztaságon és önsanyargatáson alapul, nem szolgál lelki megnyugvást, inkább önmagadat pusztítod el. Élj ahogy szeretnél, tégy úgy ami nem árt másnak, tiszteld embertársaid és légy szabad. Nem tehetsz a vágyaidról és nemi identitásodról, de ez nem jelenti azt, hogy te bűnös lennél vagy romlott a sátán irányítása alatt. Ez ostobaság. :)
jún. 25. 13:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!