Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Lehet hogy Isten engem kiválas...

Lehet hogy Isten engem kiválasztott?

Figyelt kérdés

8 milliárd ember szexel minden nap a Földön. Csak én nem, sőt még soha. Egész életemben utaltak a nők sőt mindenki más is.

Akkor én rendkívüli vagyok sőt egyedülálló a világon.

42/F Szűz (azaz soha nem értem nőhöz)

jún. 21. 16:46
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/137 anonim ***** válasza:

69

Az emberek ostobák átlagosan. Különben az ugyanúgy egybeírandó. Ma is tanultál valamit. Kérlek, nézz meg pár órányi Andrew Tate tartalmat! Amennyiben nem vagy gyengeelméjű, könnyen rájössz, hogy mennyire különbözik tőlem.

jún. 23. 19:43
 72/137 anonim ***** válasza:

Nem egy az egyben vagy ugyan olyan. De vannak lényeges momentumok amikben azonosak vagytok. Ha ezt nem veszed észre magadban akkor ez van.

Pont azokban a lényegi részekben ugyan olyanok vagytok ami miatt mindketten emberi hulladékok vagytok.

jún. 23. 19:55
 73/137 anonim ***** válasza:
Az ugyanolyan is egybeírandó. Valóban, vannak témák, amiben azonos a véleményünk, például a testedzésben, a munkában és a pénzben, de az ismerkedés és a csajozás teljesen más az én világnézetemben.
jún. 23. 19:58
 74/137 anonim ***** válasza:

Tate2

Nagyon próbálod mentegetni magad. De teljesen fölöslegesen. Több megnyilvánulásodban is megmutattad már milyen is vagy.

jún. 23. 20:01
 75/137 anonim ***** válasza:
8%
Én nem mentegetem magam. A nők ostobák, te meg egy még ostobább simp vagy, aki a lepattanót feleségül vette. :D
jún. 23. 20:37
 76/137 anonim ***** válasza:

KicsiTate

Nagyon próbálsz erőlködni, hogy másokat lealacsonyíts. Majd talán egyszer te is felnősz ahogyan talán egyszer az eredeti Tate is felnő.

jún. 23. 21:34
 77/137 anonim ***** válasza:
Sajnállak
jún. 23. 22:09
 78/137 anonim ***** válasza:

Szíved joga azt sajnálni akit akarsz.

Bár szerintem inkább kéne azt sajnálni aki feltehetően valamilyen múltbéli csalódás miatt bizonyos módon megutálta a nőket és retteg attól, hogy komoly kapcsolatott alakítson ki.

Persze ahogyan szembenézni sem akarnak ezekkel úgy beismerni sem akarják feltétlen még maguknak sem ezt.

jún. 24. 08:12
 79/137 anonim ***** válasza:
69%
#75 Nincs ilyen, hogy "a nők ostobák". Vannak ostoba nők és intelligens nők, mint ahogy vannak ostoba férfiak és intelligens férfiak.
jún. 24. 08:18
 80/137 anonim ***** válasza:

Rossz a feltevésed. Minden egyes nap csalódom az ellenkező nemben teljesen általános interakciók során. A párkapcsolatnak ehhez semmi köze.

79, sajnos a nőknél kb 98% ostoba, a férfiaknál valamivel jobb az arány

jún. 24. 11:54
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!